Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

[Digimon Adventure Tri] Τα Δώρα Που Θα Μοιραστούν Στους Κινηματογράφους

Μόνο τρεις εβδομάδες απέμειναν πριν την προβολή της τρίτης ταινίας Digimon Adventure Tri και νομίζω πως δεν καταλάβαμε καθόλου πότε πέρασε όλος αυτός ο καιρός.
Την πρώτη εβδομάδα λοιπόν των προβολών, όσοι πάνε στους κινηματογράφους θα παίρνουν μία από τις δύο παρακάτω εικόνες που έχει ως θέμα τους Knife Of Day από την Uki Atsuya.
Την δεύτερη εβδομάδα, οι παρευρισκόμενοι θα παίρνουν πάλι μία από τις δύο παρακάτω εικόνες οι οποίες είναι σχεδιασμένες από τον σκηνοθέτη, Koji Ito και τον σχεδιαστή χαρακτήρων, Masanori Shino.
 Και τέλος την τρίτη εβδομάδα, οι παρευρισκόμενοι θα παίρνουν το παρακάτω αυτοκόλλητο.
Τα παραπάνω δώρα είναι επιπλέον μαζί με την παρακάτω κάρτα της Meicoomon, όπου θα μοιραστούν 10.000 αντίτυπα της. Αν την συγκεκριμένη κάρτα την scanάρεις με το νέο 15th D-3 θα μπορείς να την έχεις και σε ψηφιακή μορφή στο ηλεκτρονικό αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου