Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Digimon Adventure Tri Chapter 3: Confession Με Ελληνικούς Υπότιτλους (Συνεχή Ενημέρωση Της Ανάρτησης)

Η τρίτη ταινία Digimon Adventure Tri: Εξομολόγηση, κυκλοφόρησε κιόλας. Μείνετε συντονισμένοι όλο το Σαββατοκύριακο για οτιδήποτε νεότερο.

Όσοι δεν έχουν ένα free account στο mega θα αναγκαστούν να κάνουν, μιας και άλλαξε την πολιτική του (δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από 2 λεπτά για να το κάνετε).

Επεισόδιο 9:
Επεισόδιο 10:
Επεισόδιο 11:

Επεισόδιο 12:
https://mega.nz/#!J1FGQRCC!A166nQmhKskrPzvVFC9IBHkSJ8Df_dNI-KtsAE1HLTg

Επεισόδιο 13:

6 σχόλια :

  1. τα λινκ δεν λειτουργούν :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα ηταν οντως κλαμα αυτες οι ταινιες. :'( ας ελπισουμε να βγουν γρηγορα οι επομενες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποτε θα βγουν με ελληνικους υποτιτλους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποσες φορες εξελιχθηκε το meicoomon?μια οταν σκοτωσε τον leomon και μια σε αυτη την ταινια..ουσιαστικα δεν εγινε super digimon αν σκεφτουμε οτι το meicoomon ηταν digimon μαχητης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Meicoomon εφόσον είναι ήδη στο επίπεδο του "μαχητή", όταν εξελίχθηκε στην τρίτη ταινία πήγε στο επίπεδο του "πρωταθλητή". Όταν σκότωσε τον Leomon δεν εξελίχθηκε, απλά άλλαξε μορφή σε μία πιο επιθετική.

      Διαγραφή