Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

[Digimon World: Next Order] Πιθανή Παγκόσμια Κυκλοφορία

Σημαντικές νέες πληροφορίες και σήμερα που μας μεταφέρουν στον κόσμο του gaming και πιο συγκεκριμένα στο Digimon World: Next Order.
Το Brazil Advisory Rating Board πρόσθεσε μια βαθμολογία για το παιχνίδι στην κονσόλα Playstation 4. Το ερώτημα είναι λοιπόν, σχεδιάζουν άραγε να κυκλοφορήσουν το game παγκοσμίως και σε PS4 όπως ακριβώς έκαναν και με το Digimon Story Cyber Sleuth; Με το Tokyo Game Show αυτής της εβδομάδας, μήπως σχεδιάζει άραγε η Bandai να το ανακοινώσει;
Προσωπικά θα το ήθελα πάρα πολύ μιας και το εν λόγο παιχνίδι αποτελεί sequel του θρυλικού Digimon World. Έχετε κατά νου όμως, πως ακόμη δεν έχουμε κάτι επίσημο, οπότε αναμένουμε για νεότερα. Μείνετε συντονισμένοι παρακολουθώντας την ημερήσια ενημέρωση της σελίδας και του blog μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου