Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

[Tokyo Game Show] Κυκλοφορία Του Digimon World Next 0rder Σε Βόρεια Αμερική + [Digimon Adventure Tri] Νέο Διαφημιστικό Με Νέες Σκηνές Για Την Τρίτη Ταινία + Νέα Για Τα Appmon

Όπως το είχαμε υποψιαστεί εχθές, σήμερα στο Tokyo Game Show, ανακοινώθηκε πως το Digimon World Next 0rder θα κυκλοφορήσει σε PS4 στην Βόρεια Αμερική στις αρχές του 2017. Ελπίζω πως η Ευρωπαϊκή κυκλοφορία δεν θα αργήσει να έρθει.

Σε ότι αφορά την Digimon Adventure Tri. Το Happinet πρόσθεσε ένα διαφημιστικό βίντεο για την κυκλοφορία της τρίτης ταινίας σε DVD και Bluray. Στο βίντεο ακούγεται ένα πολύ αγαπημένο μας κομμάτι, ενώ στο τέλος του φαίνεται πως αυτή η κυκλοφορία θα είναι στις 2 Νοεμβρίου.
Αυτό το Σάββατο θα έχουμε ένα νέο διαφημιστικό βίντεο 30 δευτερολέπτων για την τρίτη ταινία με νέες σκηνές. Τέλος, η Toei πρόσθεσε περισσότερες εικόνες.
Και τώρα πάμε στα πολυαναμενόμενα Appmon. 
Το free-to-play 3DS game Appmon Cyber Arena, θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου ενώ όσοι είναι στο Tokyo Game Show μπορούν να πάρουν το παιχνίδι μέσω ενός QR Code και να το παίξουν από τώρα.
Το Digimon Universe: Applimonsters για το 3DS, ή αλλιώς το full game θα κυκλοφορήσει την 1 Δεκεμβρίου. Οι προ παραγγελίες από συγκεκριμένες περιοχές θα έχουν σαν bonus το Appmon chip, Onmon.
Το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump στις 21 Σεπτεμβρίου θα περιέχει ένα αποκλειστικό Appmon chip, δύο κάρτες, το πρώτο τεύχος ενός απ' τα δύο manga των Appmon και γενικότερα περισσότερες πληροφορίες γι' αυτά.
Την 1 Οκτωβρίου θα αρχίσει την κυκλοφορία του και το άλλο manga στο περιοδικό Saikyo Jump, περιέχοντας μαζί του μια αφίσα. 
Παρακάτω κάποιες εικόνες από το event για τα Appmon στο Tokyo Game Show.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου