Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

[Digimon Adventure Tri] Στατιστικά Πωλήσεων + [Digimon Universe: Applimonster] Πληροφορίες Για Το Anime

Αν και η τρίτη ταινία, Digimon  Adventure Tri: Confession, κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, έχουμε ήδη τα πρώτα νούμερα των πωλήσεων.
Στις 4 πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας της, πούλησε 33.765 εισιτήρια, δηλαδή περίπου 55 εκατομμύρια Yen (ή αλλιώς 490 χιλιάδες ευρώ περίπου). Μετρώντας μόνο το Σάββατο και την Κυριακή, είχαν βγάλει τα 44 εκατομμύρια Yen.
Η πρώτη ταινία, στο πρώτο Σαββατοκύριακό της είχε πουλήσει 36.000 εισιτήρια για 59 εκατομμύρια Yen, ενώ η δεύτερη 46 εκατομμύρια. Το υψηλό νούμερο της πρώτης ταινίας δικαιολογείται εξαιτίας του ενδιαφέρον του κόσμου για την επιστροφή των Digimon Adventure.


Και τώρα πάμε στα Appmon. Πολλοί έχουν αναρωτηθεί εάν θα δούμε κάποιο στοιχείο των Digimon μέσα στις σειρές Appmon. Και να που είδαμε λοιπόν. Δείτε προσεχτικά αυτή τη σελίδα από το πρώτο τεύχος του manga.
Κάτω δεξιά, φαίνεται ξεκάθαρα ο Agumon και ο Gabumon.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς anime Digimon Universe: Applimonster έκανε την πρεμιέρα του πριν λίγες ώρες. Απολαύστε παρακάτω το opening και αναμείνατε σχετικά με νέα ανάρτηση και νέα καρτέλα στα αριστερά του blog αποκλειστικά για τα επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου