Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

[Manga] Appmon Gakuen!

Συνεχίζουμε με τα νέα για τα Appmons και αυτή τη φορά με κάτι που είχαμε αναφέρει μόνο όταν είχε πρωτοεμφανισθεί. Όπως είχαμε πει λοιπόν, πέρα από την σειρά anime, το game για το 3DS, αλλά και τα διάφορα άλλα προϊόντα, θα υπήρχαν και δύο σειρές manga των Appmon. Το πρώτο το είδαμε, πάμε τώρα να δούμε και το δεύτερο.
Appmon Gakuen! η δεύτερη σειρά manga που κυκλοφορεί με το περιοδικό Saikyo Jump. Αντίθετα με την συνηθισμένη ιστορία δράσης/περιπέτειας, αυτή εδώ είναι περισσότερο κωμωδία, βλέποντας τα διάφορα Appmon να πηγαίνουν στο σχολείο, επικεντρώνοντας προφανώς στον Gatchmon. Το manga είναι από τον Katsuki Hirose και ξεκίνησε την ίδια μέρα με την σειρά anime, δηλαδή την 1 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου