Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

[Νέα Φιγούρα] NXEdge Alphamon + Νέα Προϊόντα Για iPhone

Κι άλλα νέα προϊόντα Digimon έφτασαν.  Αρχικά, όσοι έχουν iPhone 6/6s είναι τυχεροί, διότι γι΄αυτούς έχουμε νέες θήκες, άλλα και κάποια νέα power banks και καλώδια γενικότερα. Δείτε παρακάτω τις εικόνες.

Οι παραπάνω θήκες θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Νοέμβριο και θα κοστίζουν 28 ευρώ περίπου (3,218 Yen).
Τα παραπάνω power banks θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Νοέμβριο και θα κοστίζουν 47 ευρώ περίπου (5,378 Yen).
Οι παραπάνω θήκες θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Νοέμβριο και θα κοστίζουν και αυτές 28 ευρώ περίπου (3,218 Yen).

Τα παραπάνω καλώδια θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Δεκέμβριο και θα κοστίζουν 12 ευρώ περίπου (1,404 Yen).

Και τώρα ας δούμε κάτι άλλο. Στο πρόσφατο Tamashii Nation 2016 είδαμε αρκετές φιγούρες, αλλά μία από αυτές κέρδισε ιδιαίτερα τους fans. Αυτή είναι η NXEdge Alphamon.
Παλιότερα, είχαν φτιάξει μια φιγούρα NXEdge και για τον Omnimon.
Και επειδή αρκετοί ρώτησαν, ο Alphamon κατά καιρούς μέσα από διάφορα artworks κρατά ένα σπαθί με το όνομα "Holy Sword Gradalpha". Παρόλα αυτά το σπαθί αυτό δεν το βλέπουμε συχνά, διότι ο Alphamon συνηθίζει να χρησιμοποιεί το Ouryuken του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου