Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

[Animedia] Σελίδες Με Digimon Στο Νέο Τεύχος + Η Digimon Adventure Tri Σε Ακόμη Ένα Διαδικτυακό Κανάλι

Πω-πω, έπεσε ξανά ξηρασία για τα νέα των Digimon. Λίγα τα καινούρια πράματα και στάσιμα όλα τα υπόλοιπα. Ευτυχώς δηλαδή που έχουμε και την Digimon Universe: Applimonster να βλέπουμε κάθε βδομάδα και να κάνουμε και καμιά ανάρτηση. Ελπίζω να την παρακολουθείτε και 'σεις και να μην είμαι μόνο εγώ και άντε άλλοι δύο ακόμα. Εν πάση περιπτώσει, για να ξεφύγουμε από τις φλυαρίες και τη γκρίνια μου, πάμε να δούμε δύο πρόσφατα πραματάκια που αφορούν τα Digimon.

Όπως είχα πει και σε προηγούμενη ανάρτηση, το νέο τεύχος του περιοδικού Animedia θα έχει κάποιες σελίδες με θέμα την Digimon Adventure Tri σε ένα Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Το νέο τεύχος κυκλοφορεί σήμερα στην Ιαπωνία και οι πληροφορίες που έχουμε μας λένε για το concept των Χριστουγέννων και για την Sora, ως την πρωταγωνίστρια της τέταρτης ταινίας. Ελπίζω πως εντός λίγων ημερών θα έχουμε τις σελίδες του περιοδικού σκαναρισμένες. Μας δίνεται και η παρακάτω περιγραφή:

"Sora Takenouchi, μαθήτρια Δευτέρας Λυκείου. Μια κοπέλα με μια αγαθή καρδιά, που βάζει πάντα σε προτεραιότητα τους φίλους της αντί του εαυτού της. Είναι κάποια που συμπεριφέρεται σαν την μητέρα όλων. Το συντροφικό της Digimon είναι η Piyomon."

Και πάμε τώρα σε κάτι άλλο που αφορά την μετάδοση της Digimon Adventure Tri και σε άλλα διαδικτυακά κανάλια. Είναι ήδη σε κάμποσα, αλλά γιατί όχι και σε ένα ακόμη;
Η Toei υπέγραψε μια συμφωνία με την Tubi TV, όπου θα προστεθούν κάποιες παραγωγές της στο κανάλι αυτό, μέσα στις οποίες είναι και η Digimon Adventure Tri.
Αυτή τη στιγμή έχουν προστεθεί και οι τρεις ταινίες με υπότιτλους στη μορφή επεισοδίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου