Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

[Digimon World Next Order] Νέο Trailer Για Την Παγκόσμια Κυκλοφορία + [Animedia] Τα Κορίτσια Της Adventure Tri Στο Νέο Τεύχος

Αφού οι πρώτες ανακοινώσεις για παγκόσμια κυκλοφορία του Digimon World Next Order σε PS4 είχαν πέσει, πλέον έπεσε και το πρώτο trailer. Μπορεί αυτό να είναι από την Ιαπωνική έκδοση, αλλά φανταζόμαστε πως η ενημερωμένη έκδοση του θα είναι με αλλαγές στη γλώσσα. 
Το trailer δείχνει κάμποσα Digimon, κάποιες περιοχές που επανασχεδιάστηκαν και κάποιες νέες λειτουργίες της PS4 έκδοσης.
Πιο αναλυτικά, στη νέα αυτή έκδοση θα υπάρχουν βελτιώσεις στα γραφικά, 2 νέα επίπεδο δυσκολίας (με το αρχικό επίπεδο του PSV να είναι τώρα το εύκολο), 12 νέα Digimon και 30 νέες αποστολές. 
Επίσης, και η έκδοση για PSV θα ενημερωθεί με τα νέα Digimon.
Αυτή τη στιγμή στην Βόρεια Αμερική το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για προ παραγγελία μέσω του Amazon, ενώ θα περιλαμβάνει επιλογή Αγγλικού ή Γιαπωνέζικου ήχου και υπότιτλους σε Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Αναμένουμε και για την Ευρώπη.
Η Ιαπωνική έκδοση θα έχει ως εξώφυλλο το παραπάνω νέο artwork.
Προς στιγμήν, δεν υπάρχει κάποια ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, παρά μόνο ότι το Amazon το προορίζει για τις 31 Μαρτίου του 2016.
Και σε ότι αφορά τα περιοδικά τώρα. Το επόμενο τεύχος του περιοδικού Animedia θα έχει και μία εικόνα από την Digimon Adventure Tri, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Το τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου με θέμα τα Χριστούγεννα, θα έχει τα κορίτσια της νέας σεζόν Digimon να ετοιμάζουν ένα party Χριστουγέννων και θα θέλει εμάς να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα ρούχα τους. 
Απ' ότι μπορούμε να φανταστούμε βλέποντας την παρακάτω εικόνα, θα είναι ντυμένες Άγιο Βασιλίνες με μαγιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου