Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Νέο Digital Monster Card Game + Αντίστροφη Μέτρηση Στο Site digimon.net + [CD] Kouji Wada Digimon Memorial Best

Στο χθεσινό άρθρο, έκανα απλά κάποιες μικρές αναφορές σε θέματα τα οποία περιμένουμε εντός ημερών. Σήμερα κατέφθασαν περισσότερες λεπτομέρειες και πάμε να τις δούμε μία-μία. 

Το νέο Digimon Carddass Set θα περιλαμβάνει 60 νέες κάρτες, με τις 20 να είναι γυαλιστερές και τις άλλες 40 κανονικές. Επίσης θα υπάρχει και μία νέα θήκη για κάρτες, ενώ η συνολική τιμή αυτών θα είναι στα 55 ευρώ περίπου (6,480 Yen), με τις προ παραγγελίες να ξεκινούν στις 16 Δεκεμβρίου. Η ημερομηνία κυκλοφορίας τους δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.
Στο δεύτερο μας νέο έχουμε το ότι στη σελίδα digimon.net εμφανίστηκε μία αντίστροφη μέτρηση. Σίγουρα σχετίζετε με την 20η επέτειο του V-Pet όπως είδαμε από τις σελίδες του περιοδικού V-Jump. Περιμένουμε και εδώ νεότερα.
Για το τέλος έχω αφήσει το καλύτερο. Σε παλιότερο άρθρο είχα αναφέρει πως θα κυκλοφορήσει ένα νέο CD του Wada Kouji περιέχοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Μαθαίνουμε σήμερα ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του θα είναι στις 25 Ιανουαρίου του 2017 και θα ονομάζετε "Kouji Wada Digimon Memorial Best". Για την ακρίβεια αναφερόμαστε σε δύο album με τους τίτλους "Sketch 1" και "Sketch 2", και την διαφορά τους να είναι απλά στο εξώφυλλο, τα κομμάτια θα είναι τα ίδια. Για την ακρίβεια, το εξώφυλλο του Sketch 1 θα είναι σχεδιασμένο από τον Watanabe Kenji, δηλαδή τον σχεδιαστή των Digimon, ενώ το Sketch 2 θα είναι από τον Atsuya Uki, δηλαδή τον σχεδιαστή των χαρακτήρων.
Ορίστε η λίστα των κομματιών παρακάτω.

01.Butter-Fly
02.FIRE!!
03.僕は僕だって/Boku wa Boku datte
04.Butter-Fly(ピアノバージョン)/ Butter-fly (Piano version)
05.遥かな贈りもの / Haruka na Okurimono
06.Seven
07.Butter-Fly(劇場サイズ#1) /Butter-fly (Movie Size #1)
08.The Biggest Dreamer
09.ヒラリ / Hirari
10.With The Will
11.Butter-Fly~Strong Version~
12.Seven~10th Memorial Version~
13.イノセント~無邪気なままで~ /Innocent ~ Mujyaki na mamade ~
14.an Endless tale
15.風 /Kaze
16.ターゲット~赤い衝撃~ / Target ~ Akai Shogeki~
17.未来への扉~あの夏の日から~ / Mirai e no Tobira ~ Ano natsu no hi kara~
18.Seven~tri.Version~
19.Butter-Fly~tri.Version~

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου