Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Τα Νέα Του Περιοδικού VJump + Νέα Λούτρινα

Το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump μας φέρνει κάποια όμορφα νέα, επικεντρωμένα στο παιχνίδι για smartphones, Digimon LinkZ. Μέσα στον Δεκέμβριο, το παιχνίδι θα έχει ένα event στο οποίο θα κάνει την εμφάνισή του το άγνωστο Digimon που είδαμε στο προηγούμενο τεύχος, αυτό είναι ο Volcanicdramon. Επίσης, φαίνεται σε μία απ' τις παρακάτω σελίδες και άλλη μια μορφή του, όπου πιθανότατα είναι και η βασική του.
Ακόμη, κάποιος εντόπισε πως τα παρακάτω Digimon θα προστεθούν και αυτά στο παιχνίδι.
Τέλος σε ότι αφορά το Digimon LinkZ, μέσα στο παιχνίδι όποιος παρακολουθήσει τα δύο παρακάτω διαφημιστικά θα λάβει 100 Digistones.
Από την άλλη, μαθαίνουμε για ένα νέο Digital Monster Project, με τα original Virtual Pets να έχουν κι αυτά σχέση, αλλά και για ένα νέο Digimon Carddass Set.
Και κλείνοντας έχουμε κάποια νέα λούτρινα. Δείτε τα παρακάτω.
Digimon Universe Applimonster Dekkai Keychain Plush
Μέγεθος; Περίπου 10 εκατοστά
Θα κυκλοφορήσουν στις 8 Δεκεμβρίου.

I LOVE TAILMON Dekkai Plush
Μέγεθος; Περίπου 24 εκατοστά
Θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου