Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

[Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια] Το Πρώτο Trailer + [Animedia] Σελίδα Του Νέου Τεύχους Με Τα Αγόρια Της Adventure Tri

Τι είχα πει πως θα γινόταν αυτές τις μέρες; Μία special εκπομπή στην Ιαπωνία με θέμα την Digimon Adventure Tri, στην οποία θα παρουσιαζόταν και το πρώτο trailer της Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια. Απολαύστε παρακάτω, δείτε το ξανά δεύτερο προς δεύτερο και δώστε σημασία στις μικρές λεπτομέρειες που κρύβουν σημαντικές πληροφορίες για την εξέλιξη της πλοκής.

Gennai: Μια συγκινητική επανασύνδεση. 

Κείμενο: Και τώρα πολεμάμε ενάντια της "Απώλειας".

Mat: Για κανέναν άλλον. Ήρθαμε στον Ψηφιακό Κόσμο για να σας δούμε.
Tai: Ναι!

Sora: Είναι επειδή ανησυχώ (για εσένα).
Biyomon: Ψέματα. Απλά φοβάσαι να είσαι μόνη.
Sora: Δεν είναι αυτό!
Biyomon: Τότε γιατί δεν ψάχνεις για κανέναν άλλον;
Sora: Biyomon, γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις;
Biyomon: Επειδή δεν σε ξέρω!

Κείμενο: Ακόμη κι αν έχασαν την μνήμη τους...

T.K.: Επειδή έχασαν όλες τις μνήμες τους με εμάς από τον Ψηφιακό Κόσμο. Αλλά τους θυμόμαστε, από την μέρα που πρωτοσυναντηθήκαμε, μέχρι και την μέρα που τα αποχωριστήκαμε. 

Κείμενο: Σίγουρα μπορούμε να χτίσουμε ξανά τους δεσμούς μας.

Mimi: Ήρθαμε εδώ για εσάς εξάλλου, αυτό είναι αρκετό!
Palmon: Αα! Μην το τρως αυτό!!
Mimi: Σου είπα πως δεν θα το φάω!!

Tai: Δεν κατάλαβα ποτέ τα συναισθήματα της Sora. Αν και πάντα νοιάζεται για τους άλλους, δεν πρόκειται να πει τίποτα για κάτι που αφορά τις δικές της αποφάσεις. Λοιπόν... αυτά είναι τα θετικά της στοιχεία.

Κείμενο: Αυτή τη στιγμή, ταξιδεύουμε στον Ψηφιακό Κόσμο άλλη μια φορά!

Meiko: Αυτό δεν είναι λάθος! Τα συντροφικά μας Digimon είναι ξεχωριστά. Πάντα θα συνδέεται ο ένας με τον άλλον, όπου κι αν βρισκόμαστε. Η Sora ήταν αυτή που μου το είπε αυτό. Σας παρακαλώ, μην λέτε τέτοια πράματα!

Biyomon: Έι! Τι είναι "σύντροφος";
Sora: Εεε;
Biyomon: Είπες "η Biyomon είναι η σύντροφός μου".


Επίσης, προχθές κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το νέο τεύχος του περιοδικού Animedia στο οποίο φαίνονται τα αγόρια της Adventure Tri ντυμένα με χριστουγεννιάτικες καλοκαιρινές ενδυμασίες, όπως ακριβώς είχαμε δει και τα κορίτσια προηγουμένως, να θέλουν να ετοιμάσουν κάποιου είδος δεξίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου