Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

[Digimon Adventure Tri] Το Ending Της Τέταρτης Ταινίας Από Την AiM

Πολύ από εσάς θα χαρούν με τα σημερινά νέα. Ήρθε όπως ήταν φυσικό, η ανακοίνωση του κομματιού για το ending της τέταρτης ταινίας, Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια.
Αυτό είναι το ~Keep On tri. Version~ από την AiM. Και για να φρεσκάρω την μνήμη σας, μιλάμε για το δεύτερο ending της Digimon Adventure.
Ο δίσκος του κομματιού θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου σε δύο εκδόσεις. Το CD θα κοστίζει 9.76 ευρώ περίπου (1,204 Yen) και το CD Plus DVD 12.61 ευρώ περίπου (1,556 Yen). Το DVD θα περιλαμβάνει το video clip της νέας έκδοσης του Keep On.

Τα κομμάτια που θα συμπεριλαμβάνονται θα είναι:
  1. Keep On -tri. Version-
  2. Θα ανακοινωθεί σύντομα
  3. Keep On -tri. Version- (Karaoke)
  4. Θα ανακοινωθεί σύντομα (Karaoke)
Μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου