Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

[Digimon World Next Order] Σύγκριση PSVita-PS4 + [Digimon Adventure Tri] Special Εκπομπή + [Digimon Tamers] Μαραθώνιος Επεισοδίων

Καλημέρα σε όλους σας, και δεν γίνεται να είναι άσχημη μέρα μιας και τα Χριστούγεννα σχεδόν έφτασαν. Μετά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά όμως, τι άλλο ευχάριστο έχουμε;
Μα φυσικά την κυκλοφορία του Digimon World Next Order για PS4, παγκοσμίως.
Απολαύστε παρακάτω το video με τις συγκρίσεις των δύο εκδόσεων PSVita-PS4.
Τα νέα όμως δεν σταματούν εκεί. Ανακοινώθηκε επισήμως η ημερομηνία της special εκπομπής που γίνεται πριν από κάθε ταινία Digimon Adventure Tri και αποκαλύπτονται κάποια λεπτά της εκάστοτε ταινίας μαζί με άλλα διάφορα νέα.
Για την τέταρτη ταινία λοιπόν, η εκπομπή θα μεταδοθεί από το κανάλι niconico στις 10 Ιανουαρίου.
Επίσης έχουν ανακοινωθεί και οι καλεσμένοι της εκπομπής.
Αυτοί είναι οι Suzuko Mimori (Sora), Mutsumi Tamura (Izzy), Miho Arakawa (Meiko) και για πρώτη φορά σε αυτή την special εκπομπή η Yukiko Morishita (Meicoomon).
Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε το πρώτο μέρος της τέταρτης ταινίας, ενώ επίσης έχουν πολλές νέες πληροφορίες και ανακοινώσεις για εμάς.
Τέλος για σήμερα, έχουμε άλλο ένα νέο, ιδιαίτερα ευχάριστο για τους fans της Digimon Tamers.
Μέσα στο Ιανουάριο, πάλι το κανάλι niconico θα μεταδώσει όλη την σεζόν.

Η σειρά θα μεταδοθεί σε έναν μαραθώνιο τριών ημερών.
Επεισόδια 18-34 στις 5 Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου