Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Update Για Digimon LinkZ + Νέα Για Το Digimon Tri Carddass set Και Άλλα Πολλά + Επανακυκλοφορία Της Φιγούρας "Digimon Reboot Omegamon"

Ένας χρήστης του twitter πρόσθεσε το 3D μοντέλο του νέου Digimon βασικού επιπέδου, αλλά και κάποια άλλα γνώριμα, για το παιχνίδι για Android, Digimon LinkZ.
Χάρις το Eagle Anime, το οποίο είναι ένας επίσημος αναδιανομέας της Bandai και της Banpresto, έχουμε τα νέα λούτρινα για την σειρά "I Love Terriermon".
I Love Terriermon Dekkai Plush
Μέγεθος: 28 cm ψηλό
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Απρίλιος του 2017


Η ιστοσελίδα του "Digital Monster Card Game Digimon Adventure Tri First Memorial Set" έδωσε την ευκαιρία σε όλους εμάς για να ψηφίσουμε μέσω του twitter για το ποιο σχέδιο από τα παρακάτω επιθυμούμε να γίνει κάρτα. 

Ποια σκηνή θα αντιπροσώπευε καλύτερα την κάρτα του Leomon;
Το αποτέλεσμα ήταν η τρίτη, με ποσοστό 49%.
Ποια σκηνή πρέπει να γίνει κάρτα;
Το αποτέλεσμα ήταν η τρίτη, με ποσοστό 52%.
Ο σχεδιαστής των Digimon, Kenji Watanabe, σχεδίασε μια σειρά emotes για online συνομιλίες. Η σειρά ονομάζεται "Comical☆Digimon Adventure!" και κυκλοφόρησε στις 2 Δεκεμβρίου. Ελπίζω σύντομα και στην Ελλάδα, διότι δείχνουν υπέροχα και έψαχνα πολύ για κάτι παρόμοιο.
Ενώ ήδη γνωρίζαμε τα bonus των προ παραγγελιών για το Digimon World Next Order, τώρα χάρις ένα νέο trailer τα γνωρίζει και η Ιαπωνία, για το PS4.
Τέλος για σήμερα, έχουμε ένα ακόμη υπέροχο νέο, και αυτό είναι η επιστροφή μιας γνωστής φιγούρας, της "Digimon Reboot Omegamon".
Πίσω στο 2010, ήταν να κυκλοφορήσει μια σειρά "mech style redesign Digimon". Είχαμε δει το πρωτότυπο του Dukemon και τα artworks των Angemon και Devimon, αλλά παρόλα αυτά κυκλοφόρησε μόνο ο Omnimon.
Μπορείτε να τον προ παραγγείλετε από το Hobby Search, στη τιμή των 31 ευρώ περίπου (3,800 Yen), με την κυκλοφορία του να είναι τον Φεβρουάριο του 2017.
Επειδή λογικά η συγκεκριμένη εταιρία θέλει να ξεπουλήσει τα εναπομείναντα αποθέματα της, αυτή η τιμή είναι εξαιρετικά προσιτή, ειδικά συγκρίνοντάς την με τις τιμές όλων των υπολοίπων προϊόντων Digimon που κυκλοφορούν αυτόν τον καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου