Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Η Adventure Tri Στο Νέο Ημερολόγιο Της Toei Για Το 2017 + Περιοδικά Animedia Και Otomedia Με Digi-νέα + [Applimonster] Η Φιγούρα Του Timemon

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, η Toei ετοιμάζει άλλο ένα νέο ημερολόγιο, διακοσμημένο με τα anime της και φυσικά μέσα σε αυτά είναι και η Digimon Adventure Tri.
Τα Digimon ήταν προηγουμένως και σε άλλα ημερολόγια, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Το συγκεκριμένο, έχει μια όμορφη χειμερινή φωτογραφία του Tai και της Kari, μαζί με τα Digimon τους.
Το περιοδικό Otomedia δημοσίευσε μια εικόνα από το επόμενο τεύχος τους, στο οποίο φαίνεται ο Mat και ο Tai. Ακόμη, η Yukino Ayana, η οποία είναι η υπεύθυνη του σεναρίου της τέταρτης ταινίας, θα μας προτρέπει στο να δώσουμε σημασία σε κάποιες ιδιαίτερες σκηνές, καθώς επίσης θα απαντήσει και σε ερωτήσεις που αφορούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μέσα από σχετικό άρθρο του περιοδικού. Επιπλέον γνωρίζουμε από το εξώφυλλό του περιοδικού Animedia, ότι θα συμπεριλαμβάνονται θέματα για την Adventure Tri, αλλά και για την Digimon Universe: Applimonsters στο νέο τεύχους και αυτού του περιοδικού. Και τα δύο θα κυκλοφορήσουν στις 10 Ιανουαρίου.
Σε ότι αφορά την Digimon Universe: Applimonsters, μπορείτε να δείτε παρακάτω την σχετική σελίδα, η οποία περιλαμβάνει επίσης και μια συνέντευξη του παραγωγού Nagatomi, ο οποίος μας μιλά για το που στοχεύει η ιστορία. Τα λόγια της εικόνας μας λένε:

Ο Rei, ο οποίος δεν χαμογελά μπροστά στον Haru και τους άλλους, πιθανότατα διότι έσωσαν τον μικρό του αδερφό από τον Leviathan, ίσως μας δείξει και πάλι το χαμόγελό του.
Τέλος, η ιστοσελίδα της Dengeki, αποκάλυψε ένα νέο Appmon παιχνίδι με όνομα "Timemon", σημειώνοντας ότι πρόκειται  "για το πιο σημαντικό Appmon", το οποίο μπορεί να ελέγξει τον χρόνο. Είναι μέρος της σειράς παιχνιδιών "Appli-allies action (AA)".
Ο Timemon είναι ένα Appmon επιπέδου Ultimate, με λαμπερό χρυσό σώμα, δημιουργώντας τεράστιες προσκρούσεις με τις επιθέσεις του και με γραμμένη την λέξη "FUTURE/ΜΈΛΛΟΝ" και στις δυο μεριές του κεφαλιού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου