Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

[Animedia] Νέες Εικόνες Από Το Νέο Έτος + [Digimon Adventure Tri] Ανεπίσημη Ανακοίνωση Της Δεύτερης Ταινίας Με Την Αμερικάνικη Μεταγλώττιση

Όπως είχαμε πει και σε προηγούμενη ανάρτηση, το νέο τεύχος του περιοδικού Animedia, δεν έχει θέμα μόνο για την Digimon Adveture Tri, αλλά και για την Digimon Universe: Applimonsters.
Στις συγκεκριμένες σελίδες του περιοδικού βλέπουμε τον Tai και τον Mat να είναι ντυμένοι με ρούχα που φορούσαν κάποτε οι Shoguns, αλλά και τον Koromon, τον Tsunomon και τον Ogremon.

Ένα δεύτερο ευχάριστο νέο είναι η ανεπίσημη ανακοίνωση της δεύτερης ταινίας της Digimon Adventure Tri με την Αμερικάνικη μεταγλώττιση. Μέσα από τα tweets των Cherami Leight (Biyomon) και Tara Sands (Kari), τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, αλλά και από την ανακοίνωση του Joshua Seth, καταλαβαίνουμε πως οι ηχογραφήσεις έχουν ήδη αρχίσει.
Τέλος, μέσα από το προχθεσινό Tokuban μάθαμε και ότι ένα νέο preview της τέταρτης ταινίας Digimon Adventure Tri θα κυκλοφορήσει στις 3 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου