Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

[CD/DVD] Το Νέο Ending Για Την Τέταρτη Ταινία Της Digimon Adventure Tri

Μετά την ανακοίνωση πως η νέα έκδοση του Keep On θα αποτελεί το νέο ending της τέταρτης ταινίας της Digimon Adventure Tri, έχουμε πλέον και τα art από το CD του. 
Τρία πολύ όμορφα νέα artwork με τους αγαπημένους μας ήρωες, όπως ακόμη και ένα νέο κομμάτι θα βρίσκονται μέσα στο CD. Η νέα έκδοση του Keep On θα είναι και αυτή από την AiM, ενώ πρέπει να επισημάνω πως η αρχική έκδοση αποτελούσε το δεύτερο ending της πρώτης σεζόν.
Το πρώτο artwork με τα παιδιά θα βρίσκεται μόνο του στην πρώτη έκδοση του CD, ενώ και τα δύο artwork θα βρίσκονται στην δεύτερη έκδοση, η οποία περιλαμβάνει και DVD με το video clip του κομματιού. Το artwork που βρίσκεται στην αρχή του άρθρου είναι ένα bonus για όσους προ παραγγείλουν το κομμάτι.

Το CD θα κυκλοφορήσει από τις 22 Φεβρουαρίου στις δύο αυτές εκδόσεις, με την πρώτη να κοστίζει 9.80 ευρώ περίπου (1,204 Yen), ενώ η δεύτερη 12.67 περίπου (1,556 Yen).

Τα κομμάτια που θα περιέχονται είναι:

  1. Keep On -tri. Version-
  2. Kimino Hikari
  3. Keep On -tri. Version- (Karaoke)
  4. Kimino Hikari (Karaoke)
Μπορείτε να το προ παραγγείλετε από τα παρακάτω link:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου