Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

[Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια] Όλα Τα Νέα Που Αποκάλυψε Η Εκπομπή Tokuban

 Σήμερα ήταν η μέρα όπου η εκπομπή Tokuban, με θέμα την τέταρτη ταινία, Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια, παίχτηκε στις Ιαπωνικές τηλεοράσεις. Όπως και στις προηγούμενες ταινίες, μαθαίνουμε ένα σωρό νέα για την τέταρτη, ενώ επίσης αποκαλύπτονται και τα πρώτα 5 λεπτά της.
Το πρώτο που μαθαίνουμε είναι ότι η θεματική καφετέρια Pop-up, θα διακομιστεί από τις 24 Φεβρουαρίου, μέχρι και τις 15 Μαρτίου με θέμα την Digimon Adventure Tri στο P'PARCO της Ikebukuro, όπως είχε κάνει και παλαιότερα.



Και ένα από τα πρώτα προϊόντα τους.










Στην συνέχεια, έβαλαν το cast των ταινιών να ζωγραφίσει, έτσι ακριβώς όπως είχαν κάνει και στις προηγούμενες εκπομπές.


Το τρίτο νέο, ήταν η ανακοίνωση του DigiFes 2017, το οποίο θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου.
Η μόνη λεπτομέρεια που γνωρίζουμε ως τώρα είναι ότι η αγορά του DVD ή του Bluray της τέταρτης ταινίας, από τις 4 Απριλίου, θα παρέχει κουπόνι για την κλήρωση εισιτηρίων του φεστιβάλ.

Στη συνέχεια των νέων, έρχεται η ανακοίνωση και μιας δεύτερης special εκπομπής Tokuban στις 20 Φεβρουαρίου. Γι' αυτή δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι, αλλά εξαιτίας του ότι λίγες μέρες αργότερα κυκλοφορεί η πολυαναμενόμενη ταινία, περιμένουμε κάτι δυνατό. Ποιος ξέρει τι άραγε θα μας αποκαλύψουν και 'κεί;


Μια μεγάλη ανακοίνωση ήταν επίσης η κυκλοφορία ενός CD με νέα κομμάτια για κάθε χαρακτήρα. Μιλάμε πιθανότατα για τη "μυστηριώδης κυκλοφορία του Μαρτίου", την οποία επισήμανε ο μουσικός παραγωγός των Digimon τις προάλλες.

Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν δύο album, με δύο εκδόσεις το καθένα. Και τα τέσσερα θα κυκλοφορήσουν στις 29 Μαρτίου. Οι πρώτες και περιορισμένες εκδόσεις θα κοστίζουν 27.05 ευρώ περίπου (3,315 Yen), ενώ οι δεύτερες 24.93 ευρώ περίπου (3,056 Yen).























Digimon Adventure Tri Character Songs: Chosen Children Version
H  περιορισμένη έκδοση αυτού του album θα περιέχει και βιβλιαράκι με αυτόγραφα και μηνύματα του cast.

Digimon Adventure Tri Character Songs: Digimon Edition
Και αυτή η περιορισμένη έκδοση αυτού του album θα περιέχει βιβλιαράκι με αυτόγραφα και μηνύματα του cast.


Και τέλος, ήρθε η ώρα για την αποκάλυψη των πέντε πρώτων λεπτών της τέταρτης ταινίας. Απολαύστε τα στο παρακάτω βίντεο.

Και γι΄αυτούς που θα ήθελαν να απολαύσουν την εκπομπή αυτή ολόκληρη, σας έχω το παρακάτω βίντεο που την δείχνει σχεδόν όλη,.

1 σχόλιο :