Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Ευχές Για Την Νέα Χρονιά Από Την Digimon Adventure Tri Και Το Digimon Linkz + Τα Appmon Σε Εξώφυλλο Νέου Περιοδικού + Το Νέο Ending Των Appmon

Καλή Χρονιά μας είπε και από το μέρος της, μέσω λογαριασμού του twitter, η Digimon Adventure Tri.
Επίσης, η Hina από το Digimon Linkz, φόρεσε το νέο της κιμονό για την υποδοχή της νέας χρονιάς.
Η Ιαπωνική κοινότητα τεχνητής νοημοσύνης, είχε κάποια γνώριμα πρόσωπα στο τεύχος Ιανουαρίου του νέου περιοδικού της.
Στο νέο τεύχος του περιοδικού Otomedia, που θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου, υπάρχει μια εικόνα των Tai και Mat, που δηλώνει ότι θα υπάρχει στο περιεχόμενο του και θέμα για την Digimon Adventure Tri.
Τέλος για απόψε, σας παρουσιάζω το νέο ending της σειράς Digimon Universe: Applimonsters, με τίτλο "Ai" από την Ami Wajima.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου