Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

[Vjump] Τεύχος Μαρτίου + [Digimon Adventure Tri] Ανακοίνωση Special Προβολών Της Τέταρτης Ταινίας Και Κυκλοφορία Των Τριών Πρώτων Σε DVD/ Bluray Στην Αμερική

Όπως είχε ανακοινωθεί και σε προηγούμενη ανάρτηση, ένα νέο Digimon κάνει την εμφάνισή του για χάρη της 20ης επετείου του franchise των Digimon. Αυτό είναι ο Zubamon και μέσα από το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump αποκαλύπτονται και οι δύο προηγούμενες μορφές του. Ο Sakumon, επιπέδου "μωρό" και ο Sakuttomon, επιπέδου "εκπαιδευόμενο".
Το κάτω μέρος της σελίδας αναφέρεται στην κυκλοφορία του V-Pet, η οποία θα είναι μέσα στον Ιούνιο, αλλά και στο ότι θα μπορείς να εκπαιδεύεις ακόμη και δύο Digimon.
Και τώρα πάμε σε νέα που αφορούν την διεθνή κυκλοφορία του Digimon World Next Order. Ένα νέο Digimon, ο Voltbautamon, θα προστεθεί στο παιχνίδι. Είναι ένα Digimon δαίμονας που γεννήθηκε με την απορρόφηση του Myotismon από τον Piedmon. Σκοπός του είναι να καλύψει τον κόσμο στο σκοτάδι και να εξαφανίσει το φως. Η ειδική του κίνηση ονομάζεται "Palazivalzer", με την οποία εκτοξεύεται μαγεία από το σπαθί του, το "Spiedini".
Η ιστορία του Voltbautamon ξεκλειδώνεται με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και των παρακάτω δύο story events:

Story 1: The Ominous shadow approaches the Digital World
Story 2: Events cause by pink stone
Παρακάτω βλέπετε επίσης τους Omnimon Alter-B και
Omnimon Zwart Defeat, καθώς επίσης και κάποια μπρελόκ από την τέταρτη ταινία της Digimon Adventure Tri που αναπαριστούν τους Άρχοντες του Σκότους.

Χάρης την Tamura Mutsumi στο τελευταίο Tokuban με θέμα την Digimon Adventure Tri, μάθαμε πως δύο special προβολές της ταινίας θα διεξάγονταν μέσα στον Φεβρουάριο. Αυτές οι προβολές θα είναι στις 3 Φεβρουαρίου και ώρα 07:00 το απόγευμα η μία και 09:20 το βράδυ η άλλη, ώρα Ιαπωνίας. Στις προβολές θα βρίσκονται επίσης και οι voice actors Mimori Suzuko (Sora) Junya Enoki (T.K.). 

Τέλος, η Shout! Factory αγόρασε όλα τα Αμερικάνικα δικαιώματα των τριών πρώτων ταινιών της Digimon Adventure Tri και σχεδιάζει να τις κυκλοφορήσει σε DVD/ Bluray, αλλά και σε ψηφιακή μορφή. Αυτό άμεσα σημαίνει πως η Αμερική περιμένει και την τρίτη ταινία.Αυτά για σήμερα, μείνετε συντονισμένοι μαζί μας, γιατί έρχονται πάρα πολύ δυνατά νέα από αύριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου