Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

[Vjump] Τεύχος Μαρτίου (Όλες Οι Σελίδες Που Αφορούν Τα Digimon)

Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Vjump κυκλοφόρησε και παρά τις πρόωρες διαρεύσεις κάποιων σελίδων που είχαμε μέσα στις προηγούμενες μέρες, αυτά που υπήρχαν για να δούμε ακόμα από τα Digimon είναι πολλά.
Η πρώτη σελίδα αφορά την νέα έκδοση των Appmon chips ver 3.0. Συγκεκριμένα βλέπουμε:

Globemon (Δεξιά): Ένα Appmon επιπέδου Ultimate, με την superb ικανότητα ανάλυσης που τον βοηθά στο να βρίσκει τις κινήσεις των αντιπάλων του, τόσο καλά όσο κι αν τις μάντευε!
Oujamon (Αριστερά): Ένα Appmon επιπέδου Ultimate με καρδιά δικαιοσύνης, που έχει την ικανότητα να χρησιμοποιεί οποιαδήποτε πολεμική τέχνη και να χειρίζεται οποιοδήποτε όπλο!

Τα SR/PR chips μπορείς να τα scanάρεις στο 3DS και να έχεις τα Appmon στο παιχνίδι Cyber Arena.

PR: Globemon
SR: Oujamon, Globemon, Entamon, Revivemon
R: Medicmon, Weatherdramon, Effecmon, Dreamon
Επίσης κάποια νέα Appmon chips θα είναι τα:

PR: Dogatchmon Plus Sakushimon  
PR: Dosukomon Plus Navimon  
PR: Scopemon Plus Jetmon 
PR: Globemon 
PR: Revivemon

Στο τέλος αυτής της σελίδας αναγράφονται κάποιες πληροφορίες που αφορούν την σειρά anime.
Επιπλέον πληροφορίες για το arcade που παίζετε με κάρτες Appmon.
Πληροφορίες για το αποκλειστικό παιχνίδι με κάρτες των Appmon.
Και το θέμα των Appmon κλείνει εδώ με ένα όμορφο artwork του Globemon και εικόνων από το παιχνίδι για 3DS, Cyber Arena.
Μεταφερόμαστε στο Digimon World Next Order, για το οποίο πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας αν θέλετε να γίνει δικό σας, και για το οποίο ήδη γνωρίζαμε την εμφάνιση ενός νέου Digimon, του BoltBoutamon, την γενετική μεταμόρφωση του Piedmon με τον Myotismon. Τώρα έχουμε και τις μεταφράσεις των κειμένων από τις σελίδες.


Διαβρώνει τα πάντα με το σκοτάδι... ο δαιμονικός δούκας κατέρχεται!!!

Το πιο κακό και κτηνώδης σκοτεινό Digimon εμφανίζεται, σκορπώντας τον τρόμο στον Ψηφιακό Κόσμο με το ξύπνημά του.

BoltBoutamon: Ένα δαιμονικό ανθρωπόμορφο Digimon, που στοχεύει στην εξάλειψη όλου του φωτός και στο βάψιμο του κόσμου από σκοτάδι.

Με την ειδική ικανότητά του, Palazzi Valzer, χρησιμοποιεί το σπαθί του για να εκτοξεύσει μαγικές επιθέσεις.

Το πιο κακό σε όλη την ιστορία! Ένας δυσβάσταχτος δαίμονας. 

Story 1: Μια κακοπροαίρετη σκιά σέρνεται σε όλο τον Ψηφιακό Κόσμο...!! Ο πρωταγωνιστής πηγαίνει σε ένα πάρτι, έχοντας λάβει ένα γράμμα που τον προσκαλεί από έναν άγνωστο αποστολέα. Ο Piedmon, μαζί με κάποιους άλλους, συστήνονται και ακολουθούν τον πρωταγωνιστή. 

Story 2: Ένα περιστατικό ξεδιπλώνεται στην Pink Stone Mansion!! Με το που φτάνεις στον τόπο της συνάντησης, οι Himari και Kouta απαγάγονται! Και εκείνη την στιγμή, ο BoltBoutamon κάνει την εμφάνισή του! Ποιες να είναι άραγε οι πραγματικές του προθέσεις...!;

Ο BoltBoutamon γίνεται διαθέσιμος ολοκληρώνοντας τις δύο ιστορίες! Ξεπέρασε τις άγνωστες δοκιμασίες που σε περιμένουν.
Ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το Next Order και σε αυτές τις δύο σελίδες.
Αυτά που ήδη γνωρίζαμε για τον Zubamon και για τα V-Pets της 20ης επετείου. 

Στην επόμενη σελίδα μεταφερόμαστε από το Next Order στην Digimon Adventure Tri και αν επιθυμείτε να αποφύγετε τα spoilers, καλύτερα να σταματήσετε εδώ.
Οι τελευταίες πληροφορίες για το Next Order αναφέρονται σε κάποια απ' τα νέα Digimon που θα συναντήσουμε. 

Zwart B (Δεξιά): Ένας Omnimon που μολύνθηκε από τον ιό και μετατράπηκε σε έναν ξέφρενο πολεμιστή. Επιτίθεται σε όσους εμφανίζονται μπροστά του, χωρίς κανένα έλεος.

Alter-B (Αριστερά): Ένας Omnimon που απορρόφησε δύναμη από το "Μαύρο Digitron", με αποτέλεσμα να χάσει την αίσθηση του εαυτού του και να βρεθεί σε μια κατάσταση αφηνίασης. 

Επίσης φαίνεται η Meicoomon και η Meicrackmon, και μια ακόμη ματιά στις ήδη ανακοινωμένες φιγούρες των Tai - Greymon και Beelzebumon. Ιδιαίτερο σημείο αποτελεί το κάτω μέρος της εικόνας στο οποίο φαίνονται τα μπρελόκ από την τέταρτη ταινία Adventure Tri, αναπαριστώντας και αποκαλύπτοντας την επιστροφή των Αρχόντων του Σκότους. Στο επόμενο τεύχος θα αποκαλύψουν και τέσσερα ακόμη μπρελόκ, εκ των οποίων γνωρίζουμε ήδη τα τρία.
Το θέμα των Digimon κλείνει με πληροφορίες της τέταρτης ταινίας και του νέου card set. Το κείμενο στο πάνω μέρος αναφέρετε σε μια σύνοψη της τέταρτης ταινίας, χωρίς να μας φέρνει απαραίτητα κάτι που δεν γνωρίζαμε. Παρόλα αυτά έχουμε μια ωραίο περιγραφή για την Hououmon. 

Hououmon: Ένα ιερό Digimon που φορά "ιερά δαχτυλίδια" στα πόδια της και έχει τέσσερα χρυσά φτερά που λάμπουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου