Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

[Digimon Adventure Tri] Νέο Trailer Της Τέταρτης Ταινίας + Όλα Τα Νέα Που Μας Έφερε Η Grand Premiere Της Ταινίας

Οι πρώτες προβολές της τέταρτης ταινίας της Digimon Adventure Tri παίζονται αυτή την ώρα στην Ιαπωνία και έχουμε φωτογραφίες μέσα από τον κινηματογράφο.


Εκεί είναι επίσης παρευρισκόμενοι οι Mimori Suzuko (Sora) και Junya Enoki (Izzy).

Όπως βλέπετε παρακάτω, οι Biyomon και Patamon περίμεναν τους συντρόφους τους να έρθουν για να δουν μαζί την ταινία.

Ορίστε και το νέο trailer που αποκαλύφθηκε.

Μαθαίνουμε ακόμη ότι το δεύτερο Tokuban θα είναι στις 20 Φεβρουαρίου, στο οποίο θα είναι καλεσμένοι οι παρακάτω ηθοποιοί.
Suzuko Mimori (Sora), Hitomi Yoshida (Mimi), και Junya Enoki (T.K.).
Σε αυτή την εκπομπή θα προβληθεί το πρώτο μέρος της ταινίας και θα γίνει παρουσίαση κάποιων προϊόντων που θα υπάρχουν προς πώληση στη θεματική καφετέρια Pop-Up, η οποία θα είναι διακοσμημένη σε ρυθμούς της Adventure Tri.

Επιπλέον, μάθαμε και για τα δώρα που θα δίνονται στους κινηματογράφους μέσα στις τρεις βδομάδες προβολών της ταινίας.
  • Την πρώτη εβδομάδα θα δίνεται μια κάρτα μεγέθους B6, σχεδιασμένη από τον Koji Watanabe, τον σκηνοθέτη των ταινιών.
  • Την δεύτερη εβδομάδα θα δίνονται ζωγραφιές, σχεδιασμένες από τον Masanori Shino, σχεδιαστής των χαρακτήρων σε animation και τον Koji Ito, βοηθό σκηνοθέτη του animation.
  • Την τρίτη εβδομάδα θα δίνεται μια ζωγραφιά και μια κάρτα, σχεδιασμένα από τον Atsuya Uki, σχεδιαστή χαρακτήρων.
Τέλος, στις 17  Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ένα event με μαραθώνιο ταινιών της Digimon Adventure Tri, στον κινηματογράφο Shinjuku wald 9, για τον εορτασμό των 10 χρόνων του. Όσοι θα έχουν την τύχη να παρευρεθούν θα λαμβάνουν ως δώρο τη παρακάτω εικονογράφηση από τους σκηνοθέτες animation των ταινιών, ενώ επίσης θα υπάρχει προς πώληση μια κούπα με το παραπάνω σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου