Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

[Vjump] Τεύχος Απριλίου + [Megahouse] Η Χρωματιστή Φιγούρα Του Tai Και Του Greymon

Το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump είναι εδώ και μας φέρνει ενδιαφέροντα νέα μέσα από τις δύο σελίδες του που αφορούν τα Digimon.
Στην παραπάνω σελίδα βλέπουμε πως ο Agumon θα κάνει την εμφάνισή του στις κάρτες Appmon DataCarddass και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο arcade παιχνίδι. Απ' ότι φαίνεται αυτό είναι το πρώτο crossover των Digimon/Appmon που δεν είναι κάποιου είδους υπονοούμενο.
Στην δεύτερη σελίδα βλέπουμε τις δύο επόμενες μορφές του Zubamon, τον Subaigamon και τον Duramon. Επίσης, στο κάτω μέρος της βλέπουμε τις τρεις μορφές του Imperialdramon από το παιχνίδι για android/iOS, Digimon LinkZ.

Subaigamon: Το πόσο τραχύ μπορεί να είναι το έδαφος δεν έχει καθόλου σημασία, επιτίθεται κατά μέτωπο χωρίς κανέναν σταματημό! Ένα Digimon τύπου όπλου, με την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε σπαθί!!

Duramon: Το μεγάλο σπαθί στη πλάτη του αντιπροσωπεύει την απαράμιλλη δύναμη που κατέχει όταν μεταμορφώνεται σε σπαθί! Ένα Digimon τύπου όπλου.


Επιτέλους βλέπουμε και χρωματιστή την παρακάτω πολυαναμενόμενη φιγούρα του Tai και του Greymon από την Megahouse.
Η φιγούρα θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. Δυστυχώς δεν μπορούμε να δούμε περισσότερα διότι η εικόνα κόβεται στο σημείο που είναι το ταμπελάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου