Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

[Vjump] Τεύχος Απριλίου (Όλες Οι Σελίδες)

Απ' ότι φαίνεται, διέρρευσαν περισσότερες σελίδες από το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump και μας αποκαλύπτουν κάποια επιπλέον νέα.
Η πρώτη σελίδα δείχνει διάφορα πράματα από Appmon, με το πιο σημαντικό εξ αυτών να είναι η εμφάνιση των Digimon στο arcade των Appmon. Επιπλέον, βλέπουμε ένα preview των Globemon και Revivemon από την τρίτη σειρά καρτών για το arcade.
Η επόμενη σελίδα, είναι και αυτή για τα Appmon και συγκεκριμένα μας αποκαλύπτει τον Dantemon.


Η ταυτότητα του Ultimate Appmon που θα οδηγήσει την ιστορία στο επόμενο επίπεδο, επιτέλους αποκαλύπτεται.
Dantemon: Ένα Appmon με την ικανότητα της απελευθέρωσης! Είναι ικανό να ανοίξει την πύλη για το Βαθύ Διαδίκτυο (Deep Web)!!


Ακόμη η σελίδα αναφέρεται σε ένα αντικείμενο που έχει στενή σχέση με τον Dantemon και δείχνει την σιλουέτα ενός βραχιολιού Appmon. Πιθανόν αυτό το αντικείμενο να ονομάζεται "Appmon Seven Code Band". Στο κάτω μέρος της σελίδες φαίνονται κάποια νέα chips των Appmon.
Τέλος τα Appmon και μεταφερόμαστε τώρα στα Digimon. Την συγκεκριμένη σελίδα την είχαμε δει και προηγουμένως, στην οποία αποκαλύπτονται οι δύο επόμενες μορφές του Zubamon, ο Subaigamon και ο Duramon. Το θέμα με αυτή τη σελίδα είναι πως δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στο κάτω μέρος της. Ο Imperialdramon θα κάνει την εμφάνισή του στο Digimon LinkZ με έναν δυνατό τρόπο, ενώ ο Shoutmon θα είναι διαθέσιμος για να αποκτηθεί σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Στην τελευταία σελίδα έχουμε κάποιες εικόνες μέσα από την τέταρτη ταινία της Digimon Adventure Tri και το λεπτομερέστατο φανταστικό artwork του Seraphimon.

Ένα Digimon τύπου Σεραφείμ με 10 χρυσά φτερά! Ο Patamon επιτέλους επιτυγχάνει την Super μεταμόρφωσή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου