Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

[Digimon Adventure Tri] Ανανέωση Για Τέταρτη Εβδομάδα Προβολών + [Digimon Universe: Applimonsters] Νέο Arc Και Παρουσίαση Των "Κακών"

Η τέταρτη ταινία, Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια ανανεώθηκε και για τέταρτη εβδομάδα προβολών λόγω της αυξημένης ζήτησης, όπως ακριβώς είχε γίνει και με τις προηγούμενες τρεις.
Το δώρο που θα δίνετε στην είσοδο είναι η παραπάνω ζωγραφιά, η οποία γράφει:

Patamon: Υπάρχουν τόσα πολλά για να φας!
Gabumon: Ναι, επειδή είναι για την προβολή της ταινίας...
Agumon: Δώσε μου κι άλλο, σε παρακαλώ~!
Biyomon: Αυτό ήταν αρκετό για 'σένα!

Και ας μεταφερθούμε στα Appmon, στα οποία έχουμε τον τίτλο για το επόμενο arc τους, "Τα Τέσσερα Μεγάλα Ultimate Appmon: Οι Τέσσερις Ultimate".
Τα προφίλ αυτών είναι:
Karisumon (Nakamura Kennichi): Ένα Appmon με την ικανότητα πλύσης εγκεφάλου. Είναι καλό στο να λέει τέτοιες προτάσεις και τέτοιες λέξεις, μπορώντας να σε πάρει υπό τον έλεγχό του.
Biomon (Koyasu Takehito): Ένα Appmon με την ικανότητα της ζωής. Ένας καλός γιατρός που λέγεται γι' αυτόν "Δεν υπάρχουν ασθενείς όπου ο Biomon δεν μπορεί να θεραπεύσει!" Έχεις τις γνώσεις όλων των ζωντανών όντων και ένα χειρουργείο είναι σαν ένα παιδικό παιχνίδι γι' αυτόν.
Fakemon (Shiratori Tetsu): Ένα Appmon με την ικανότητα της απομίμησης. Ένας κακός γελωτοποιός, ο οποίος δημιουργώντας ψέματα, παραπλανεί τον κόσμο. Το χέρι απομίμησης του, είναι ένα αντικείμενο πρώτου βαθμού. 
Beautymon (Tsunematsu Ayumi): Με σκοπό να δημιουργήσει την καλύτερη ομορφιά του κόσμου, έχει μια ανάλογη ικανότητα. Όχι μόνο η εμφάνισή της, ούτε η φωνής της, αλλά και η συμπεριφορά της είναι πανέμορφη. Μπορεί να προσελκύσει εύκολα την καρδιά οποιουδήποτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου