Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Τα Digimon Στην Anime Japan

Αυτή την στιγμή στην Ιαπωνία διεξάγετε η Anime Japan, στην οποία έχουν περίπτερο και τα Digimon. Γνωρίζαμε πως εκεί θα δούμε κάποια προϊόντα που δεν είχαμε δει έως τώρα. Απολαύστε φωτογραφίες παρακάτω.
Το κύριο στοιχείο των Digimon στην έκθεση, είναι η κυκλοφορία του DVD/Bluray της Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια.
Τα παρακάτω μπλουζάκια θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο.
Επίσης οι fans της Digimon Tamers, θα έχουν ένα επιπλέον μπλουζάκι για να πάρουνε.
Και τέλος, γραβατούλες και ρολόγια για να είστε κυριλέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου