Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

[Vjump] Τεύχος Μαΐου + [Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory] Ένα Νέο Παιχνίδι Για PS4/PSV + [Animedia] Θέμα Με Επίκεντρο Τον Astra (Updated)

Από χθες το βράδυ κυκλοφορούν διάφορες φήμες περί ενός νέου παιχνιδιού Digimon, με τίτλο Digimon Story Cyber Sleuth Exmachine. Σήμερα, ο παραγωγός παιχνιδιών Digimon, Kazumasa Habu, βγήκε και τις διέψευσε. Εγώ με την σειρά μου, έκανα υπομονή από εχθές, περιμένοντας κάτι επίσημο. Και να το λοιπόν. Ένα νέο παιχνίδι Digimon είναι στα σκαριά. 
Τα πρόωρα scans των σελίδων του νέου τεύχους του Vjump αποκαλύπτουν το νέο παιχνίδι να έχει τίτλο, Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory. Όπως καταλαβαίνεται θα έχει άμεση σχέση με το Digimon  Story Cyber Sleuth, απλά είναι άγνωστο ακόμη αν η ιστορία του θα διαδραματίζεται παράλληλα με του πρώτου ή θα είναι συνέχειά του. Θα κυκλοφορήσει για PS4 και για PSV μέσα στο 2017 στην Ιαπωνία.

Ο νέος πρωταγωνιστής ονομάζεται Amazawa Keisuke (και φυσικά θα μπορείς να αλλάξεις το όνομά του), ενώ τα αρχικά του Digimon του θα είναι ο Gotsumon, ο Tentomon και λογικά ένα ακόμη. Θα υπάρχουν τουλάχιστον 320 Digimon, απ΄ τα οποία μπορείτε να δείτε κάποια νέα στην διπλανή εικόνα. Το ότι έχει άμεση σχέση με το προηγούμενο Cyber Sleuth, σημαίνει ότι τα 250 Digimon θα είναι ίδια και θα προστεθούν επιπλέον 70. Κάποια από αυτά νέα είναι τα παρακάτω:  Strikedramon, BaoHackmon, Dinobeemon, Unimon, Grademon, Sangloupmon, και Crescemon. Κάτι το οποίο είναι αμφίβολο ακόμα είναι το ότι αναγράφεται πως το Digimon Story Cyber Sleuth θα περιλαμβάνεται στην συσκευασία, βγάζοντας νόημα αν σκεφτούμε πως η έκδοση του PS4 δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην Ιαπωνία. Περιμένουμε με ανυπομονησία την ανακοίνωση του και για Αμερική/Ευρώπη.

Κάποια από τα κείμενα των εικόνων λένε.


Kaisuke: Ένα αγόρι που κατηγορείτε για ένα έγκλημα που δεν θυμάται να διέπραξε, καταλήγοντας στο να βουτήξει στον κόσμο των hackers.


Μια άλλη φράση λέει "η άλλη μεριά της ιστορίας των ντετέκτιβ". Πιστεύω πως αναφέρεται σε γεγονότα που διαδραματίζονταν παράλληλα με την ιστορία του Cyber Sleuth και οι πρωταγωνιστές του δεν γνώριζαν.


Μια ακόμη φράση λέει "αποκαλύπτοντας την πραγματική ταυτότητα του hacker που σε έβαλε σε αυτούς τους μπελάδες". Δυστυχώς η πρόταση κόβεται και δεν μπορώ να βγάλω κάποιο νόημα.

Μια άλλη σελίδα του νέου τεύχους δείχνει τα παρακάτω.

Αυτή είναι η Super μορφή του Zubamon, ο Durandamon, ο οποίος έχει πάρει σίγουρα το όνομά του από το θρυλικό σπαθί Durandal. Τα χέρια του είναι δύο τεράστια και ισχυρά σπαθιά.
Κάτω αριστερά η σελίδα λέει πως το επόμενο τεύχος θα περιέχει νέες πληροφορίες για το νέο V-Pet, ενώ δείχνει τις σιλουέτες αυτού και του Apollomon.

Τέλος σε ότι αφορά το περιοδικό Vjump, αποκαλύπτεται πως για τον εορτασμό των 20 χρόνων Digimon θα υπάρχει ένα crossover των Digimon και των Appmon, με νέες κάρτες για το arcade παιχνίδι, δηλαδή ότι ακριβώς γνωρίζαμε.

Στην σελίδα φαίνεται πως όχι μόνο ο Agumon και ο WarGreymon θα κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά και ο Omnimon, ο Alphamon, ενώ ακόμη αναγράφεται πως θα υπάρχει και ο MetalGarurumon.


Το τεύχος Απριλίου του περιοδικού Animedia θα περιέχει ένα θέμα σχετικά με τον Astra και τον Musimon από το Digimon Universe: Applimonsters. Ήταν καιρός άλλωστε, μιας και δεν τον είδαμε να είναι το επίκεντρο σε κάποιο δημοσίευμα κάποιου περιοδικού έως τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου