Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

[Digimon Universe: Applimonsers] Τελευταία Νέα + [Digimon Adventure Tri] Πέμπτη Εβδομάδα Προβολών Για Την "Loss/Απώλεια" + Άλλα Δύο Νέα Digimon

Ενώ η σειρά των Appmon μπαίνει στο νέο arc της τον Απρίλιο, θα προβληθεί μια special εκπομπή με την ανασκόπηση των επεισοδίων 1-25. Στο νέο arc θα δούμε το νέο opening και το νέο ending.
Ο τίτλος του opening είναι "ガッチェン! / Gatching!" από τον 島爺/Shimajii/SymaG, ενώ του ending  "リトルピ/ Little Ruby" από τις Ange☆Reve.
Ένας νέος χαρακτήρας που θα δούμε είναι ο Unryuji Naito (φωνή: Nobunaga Shimazaki), ο γενικός διευθυντής κάποιας εταιρίας.
Τέλος σε ότι αφορά τα Digimon Universe: Applimonsters, επιβεβαιώθηκε από την https://www.anime-japan.jp ότι ο συνολικός αριθμός επεισοδίων της σειράς θα είναι 52.


Σε ότι αφορά την Digimon Adventure Tri, έχουμε το ευχάριστο νέο της συνέχειας προβολών της τέταρτης ταινίας Loss/Απώλεια και για πέμπτη εβδομάδα, στους κινηματογράφους των Shinjuku Wald 9, Shibuya Toei και Umeda Burg 7 Osaka. Αυτό είναι κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά. Η πέμπτη εβδομάδα προβολών ξεκινά από αύριο 25 Μαρτίου και δεν θα προσφέρονται κάποιου είδους δώρα στην είσοδο.

















Για το τέλος, σας άφησα ίσως τα πιο καυτά νέα για σήμερα. Αυτό το νέο Digimon ήταν κάτι που απλά φανταζόμασταν και θα θέλαμε, αλλά ναι, είναι πραγματικότητα.
Omnimon Alter-S
Το επίπεδο του είναι Super, ο τύπος του Ιερός Ιππότης και το είδος του Ιός.

Μία νέα μορφή του Omnimon, γεννημένη από την ένωση των παρομοίων γενών Digimon με τους WarGreymon και MetalGarurumon, δηλαδή τους BlitzGreymon και CresGarurumon. Αν και είναι ένα διαφορετικό "άτομο" από τον Omnimon που ανήκει στους Βασιλικούς Ιππότες, έχει και αυτός την πολλαπλή ικανότητα να ελέγχει τα χαρακτηριστικά και των δύο Digimon από τα οποία αποτελείται, ενώ σε θέματα δύναμης, ισοδυναμεί ακριβώς με τον Omnimon. Είναι μυστήριο πως αυτά τα δύο Digimon κατάφεραν να ενωθούν μαζί, ή το αν αυτός ο Omnimon γεννήθηκε από την ισχυρή θέληση ή ευχή κάποιου. 

Οι ειδικές του επιθέσεις είναι να εκτοξεύει Πλάσμα από το κανόνι με την μορφή του BlitzGreymon, το Grey Cannon, αλλά και να συσσωρεύει ενέργεια στο κέντρο του σπαθιού του, εκτοξεύοντας την με ένα χτύπημα, το Garuru Sword. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να κόψει αν επιτεθεί με το Garuru Sword, εφόσον καταφέρει και συγκεντρώσει την μέγιστη δυνατή ενέργεια.


Το επόμενο Digimon είναι ο Durandamon, για τον οποίο δεν έχουμε ακόμη το πλήρες προφίλ του.
Durandamon
Το επίπεδο του είναι Super, ο τύπος του Ιερός Ξίφος και το είδος του Δεδομένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου