Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

[Vjump] Τεύχος Μαΐου

Επιτέλους έχουμε τις σελίδες του νέου τεύχους του περιοδικού Vjump σε πολύ καλή ανάλυση και θα σας τις παραθέσω σε νέο άρθρο, προσθέτοντας τα κείμενα του προηγούμενου.
Στην παραπάνω σελίδα φαίνεται η Super μορφή του Zubamon, ο Durandamon, ο οποίος έχει πάρει σίγουρα το όνομά του από το θρυλικό σπαθί Durandal. Τα χέρια του είναι δύο τεράστια και ισχυρά σπαθιά.
Αριστερότερα η σελίδα λέει πως το επόμενο τεύχος θα περιέχει νέες πληροφορίες για το νέο V-Pet, ενώ δείχνει τις σιλουέτες αυτού και του Apollomon.
Στο κάτω μέρος της σελίδας, αποκαλύπτεται πως για τον εορτασμό των 20 χρόνων Digimon θα υπάρχει ένα crossover των Digimon και των Appmon, με νέες κάρτες για το arcade παιχνίδι, δηλαδή ότι ακριβώς γνωρίζαμε. Στην σελίδα φαίνεται ακόμη πως όχι μόνο ο Agumon και ο WarGreymon θα κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά και ο Omnimon, ο Alphamon, ενώ ακόμη αναγράφεται πως θα υπάρχει και ο MetalGarurumon.

Τα scans των παρακάτω σελίδων του νέου τεύχους του Vjump αποκαλύπτουν πως το νέο παιχνίδι έχει τίτλο, Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory. Όπως καταλαβαίνεται θα έχει άμεση σχέση με το Digimon  Story Cyber Sleuth, απλά είναι άγνωστο ακόμη αν η ιστορία του θα διαδραματίζεται παράλληλα με του πρώτου ή θα είναι συνέχειά του. Θα κυκλοφορήσει για PS4 και για PSV μέσα στο 2017 στην Ιαπωνία.

Ο νέος πρωταγωνιστής ονομάζεται Amazawa Keisuke (και φυσικά θα μπορείς να αλλάξεις το όνομά του), ενώ τα αρχικά του Digimon του θα είναι ο Gotsumon, ο Tentomon και λογικά ένα ακόμη. Θα υπάρχουν τουλάχιστον 320 Digimon, απ΄ τα οποία μπορείτε να δείτε κάποια νέα στην διπλανή εικόνα. Το ότι έχει άμεση σχέση με το προηγούμενο Cyber Sleuth, σημαίνει ότι τα 250 Digimon θα είναι ίδια και θα προστεθούν επιπλέον 70. Κάποια από αυτά νέα είναι τα παρακάτω:  Strikedramon, BaoHackmon, Dinobeemon, Unimon, Grademon, Sangloupmon, και Crescemon. Κάτι το οποίο είναι αμφίβολο ακόμα είναι το ότι αναγράφεται πως το Digimon Story Cyber Sleuth θα περιλαμβάνεται στην συσκευασία, βγάζοντας νόημα αν σκεφτούμε πως η έκδοση του PS4 δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην Ιαπωνία. Περιμένουμε με ανυπομονησία την ανακοίνωση του και για Αμερική/Ευρώπη.



Κάποια από τα κείμενα των εικόνων λένε.

Kaisuke: Ένα αγόρι που κατηγορείτε για ένα έγκλημα που δεν θυμάται να διέπραξε, καταλήγοντας στο να βουτήξει στον κόσμο των hackers.

Μια άλλη φράση λέει "η άλλη μεριά της ιστορίας των ντετέκτιβ". Πιστεύω πως αναφέρεται σε γεγονότα που διαδραματίζονταν παράλληλα με την ιστορία του Cyber Sleuth και οι πρωταγωνιστές του δεν γνώριζαν.

Μια ακόμη φράση λέει "αποκαλύπτοντας την πραγματική ταυτότητα του hacker που σε έβαλε σε αυτούς τους μπελάδες". Δυστυχώς η πρόταση κόβεται και δεν μπορώ να βγάλω κάποιο νόημα.

Η σελίδα τελειώνει με κάποιες λεπτομέρειες για το Digimon LinkZ.
Νέα Digimon: ShineGreymon BM και Rosemon BM
100 δωρεάν Digistones και 10 Captures.
Event για τον Imperialdramon PM.
Ο Omnimon εμφανίζεται ξανά.
Εάν συνδεθείς παίρνεις αυτόματα τον Gumdramon.
Σε αυτή τη σελίδα πάλι, για την οποία δεν γνωρίζαμε κάτι, φαίνεται ένα νέο chip των Appmon, ο Shutmon με τον Globemon.
Επίσης, επισημαίνει πως το νέο Applidrive Duo θα έχει τα χρώματα του ουράνιου τόξου, ένα νέο σύστημα εμπλοκής και θα αντιδρά στο άγγιγμα σου.
Η κυκλοφορία του manga των Appmon είναι σε δύο εβδομάδες και επιτέλους μπορούμε να δούμε το εξώφυλλό του. Αν και περιμέναμε να έχει ένα διαφορετικό art το σχέδιο του manga, φαίνεται πως είναι και καλύτερο. Τέλος, το πρώτο τεύχος θα έχει μια αποκλειστική κάρτα του Globemon με τον Haru, σχεδιασμένη από τον δημιουργό του manga, Naoki Akamine. Το πρώτο κεφάλαιο θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου στην τιμή των 3.30 ευρώ περίπου (400 Yen).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου