Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

[Digimon Adventure: The Real World] Τα Δώρα Των Εισιτηρίων + Λούτρινο I Love Tailmon + [Digimon Universe: Applimonsters] Κυκλοφορία CD Του Δεύτερου Opening

Όπως είχαμε μάθει μέσα από παλαιότερο άρθρο, στην Ιαπωνία ετοιμάζουν μια εκδήλωση για τα Digimon, με τίτλο "Digimon Adventure: The Real World", με πολλούς καλεσμένους, δώρα και εκπλήξεις. Σήμερα λοιπόν, μάθαμε ποια θα είναι τα δύο δώρα που θα μοιράζονται με την αγορά κάθε εισιτηρίου από αυτά με την μεγαλύτερη τιμή.
Αυτά θα είναι, ένα μετάλλιο και ένα περικάρπιο. Τα προϊόντα που θα πωλούνται στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν κάποια άλλη στιγμή.

Μετά τον Patamon, θα κυκλοφορήσει κι ένα ακόμα λούτρινο, η Tailmon, της σειράς "I Love".
I Love Tailmon Volume 2!

Το ύψος της θα είναι 9 ίντσες, ενώ στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε την περσινή κυκλοφορία της και να συγκρίνεται.

Τέλος σας έχω εικόνες από το CD του δεύτερου opening των Digimon Universe: Applimonsters.
Το κομμάτι είναι από τον SymaG, και το παραπάνω εξώφυλλο είναι περιορισμένης έκδοσης με απεικονιζόμενους τον Gatchmon και τον ίδιο τον SymaG.
Αντιθέτως, το παραπάνω εξώφυλλο είναι το κανονικό.

Το CD θα έχει κάποια αποκλειστικά προϊόντα ανάλογα με το από που θα το αγοράσει ο καθένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου