Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

[Digimon Adventure Tri] Επίσημη Κυκλοφορία Αφίσας Της Πέμπτης Ταινίας - Ανανέωση Για 7η Εβδομάδα Προβολών Της Τέταρτης Ταινίας + [Digimon Universe: Applimonsters] Κυκλοφορία Πρώτου Τεύχους Του Manga

Πολλά άτομα φρίκαραν με τις αποκαλύψεις που έκρυβε η διαρροή της αφίσας της πέμπτης ταινίας Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 5: Symbiosis/Συμβίωση. Επιτέλους, έχουμε την επίσημη κυκλοφορία της σε καλή ανάλυση, μπορώντας να δώσουμε σημασία στις λεπτομέρειές της. Παρόλα αυτά, η αφίσα δεν αποκαλύπτει την ακριβή ημερομηνία της ταινίας.

Το πρώτο τεύχος manga του Digimon Universe: Applimonsters κυκλοφόρησε και σας φέρνω κάποιες εικόνες από το εξώφυλλο, το οπισθόφυλλο και όχι μόνο.
O mangaka, Naoki Akamine, έχει πραγματικά ένα πολύ ιδιαίτερο καλλιτεχνικό στιλ σχεδίου, κάνοντας το να φαίνεται αρκετά διαφορετικό από αυτό της σειράς anime. Δείτε παρακάτω και το οπισθόφυλλο, το οποίο είναι παρμένο από το έκτο κεφάλαιο με τίτλο "Minerva and Leviathan!!".
Τέλος, έχουμε την κάρτα που είναι δώρο μαζί με το manga.
Μια αποκλειστική κάρτα του Globemon και του Haru για το arcade παιχνίδι, σχεδιασμένη από τον Naoki Akamine. Παρακάτω και το πίσω μέρος της, με τις πληροφορίες που την αφορούν.

Μεταφερόμαστε τώρα και σε ένα ακόμη χαρμόσυνο νέο. Η τετάρτη ταινία Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια, ανανεώθηκε και για 7η εβδομάδα προβολών στον κινηματογράφο Shinjuku Wald 9. Ο συγκεκριμένος κινηματογράφος είναι σαν το σπίτι της Digimon Adventure Tri, παρόλα αυτά όμως, καμιά άλλη ταινία δεν κράτησε για τόσο πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου