Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

[Digimon Adventure Tri] Σημαντικά Νέα - Κυκλοφορία Της Πρώτης Ταινίας Στην Αυστραλία - Νέο Περιληπτικό Βίντεο + [Digimon Universe: Applimonsters] Νέο Opening Και Νέο Ending

Πολλά τα νέα σήμερα και ως συνήθως δεν ξέρω από που να αρχίσω. Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας της πέμπτης ταινίας Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 5: Symbiosis/Συμβίωση και ότι οι επεκταμένες προηγούμενες 4 ταινίες (δηλαδή με επιπλέον διάρκεια) κρύβουν σκηνές με τα εκλεκτά παιδιά της δεύτερης σεζόν.
Πρωταπριλιά! Προφανώς και τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι αλήθεια. Το επίσημο site της Digimon Adventure Tri πρόσθεσε αυτή τη νέα αφίσα, όπως ακριβώς είχε κάνει και πέρυσι. Για την ακρίβεια, πέρσι, μετά από το πρωταπριλιάτικο αστείο ακολούθησε η αποκάλυψη της πραγματικής αφίσας της τρίτης ταινίας, οπότε περιμένουμε κάτι ανάλογο και φέτος.

Αφήνουμε πίσω τα αστεία, και προχωράμε με τα πραγματικά νέα.
Η πρώτη ταινία της Digimon Adventure Tri, θα κυκλοφορήσει με την Αμερικάνικη μεταγλώττιση σε DVD/Bluray και στην Αυστραλία στις 5 Ιουλίου.
Επιπλέον, επειδή η τέταρτη ταινία θα κυκλοφορήσει σε DVD/Bluray με την Ιαπωνική μεταγλώττιση σε λίγες ημέρες, έχουμε ένα νέο βίντεο που μας κάνει την περίληψη των πρώτων τριών ταινιών μέσα σε 100 δευτερόλεπτα.

Τέλος, έχουμε το νέο opening και το νέο ending της Digimon Universe: Applimonsters. Απολαύστε τα παρακάτω.

Το δεύτερο opening με τίτλο "Gacchen".
Το τρίτο ending με τίτλο "Little Pi".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου