Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Νέες Φιγούρες Των Koromon, Tokomon Και Shutmon + [Digimon Universe: Applimonsters] Κυκλοφορία Πρώτου Box Set

Δύο νέες αξιολάτρευτες φιγούρες, από την σειρά DigiColle, θα κυκλοφορήσουν για την επέτειο των 20 χρόνων Digimon.
Ο Koromon και ο Tokomon είναι οι δύο νέες φιγούρες, ύψους 5.5 εκατοστών. Η τιμή τους κυμαίνεται μεταξύ 12 και 13 ευρώ και θα κυκλοφορήσουν τέλη Αυγούστου.

Άλλη μια φιγούρα που θα κυκλοφορήσει είναι του Shutmon από τα Appmon.
Αυτή η φιγούρα της σειράς Appliarise Action, θα κοστίζει 17 ευρώ περίπου (2,000 Yen) και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο.

Το επόμενο νέο για σήμερα έχει να κάνει με την κυκλοφορία του πρώτου DVD της Digimon Universe: Applimonsters.
Το πρώτο Box Set περιλαμβάνει 4 CD με τα 13 πρώτα επεισόδια και άλλα ακόμη καλλούδια. Δείτε παρακάτω αναλυτικότερες εικόνες.


Τέλος, σας παραθέτω το νέο και ολοκληρωμένο πρώτο trailer του επερχόμενου παιχνιδιού για PS4, Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory. Το είχα δημοσιεύσει στο facebook πριν 3 μέρες και προτίμησα να μην κάνω νέα ξεχωριστή ανάρτηση στο blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου