Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

[Vjump] Τεύχος Ιουνίου

Το νέο τεύχος του περιοδικού VJump αποκάλυψε πως το επετειακό V-Pet θα έχει άλλα τρία σχέδια ενώ το υπόλοιπο μέρος της σελίδας δείχνει τρία Digimon για τα οποία γνωρίζαμε ήδη την ύπαρξή τους, οι CresGarurumon, BlitzGreymon, και Omegamon Alter-S.
Στην επόμενη σελίδα όμως, έχουμε πληροφορίες για το επερχόμενο παιχνίδι για PS4 και PSV, Digimon Story Cyber Sleuth  Hacker's Memory.
Τα πρώτα πράματα που μαθαίνουμε σχετίζονται με τον Kaisuke (πρωταγωνιστής) και το πως είναι να παίζεις με αυτόν. Ο Kaisuke μπαίνει στο γκρουπ των hacker "Hudie", ώστε να βρει τον hacker που τον κορόιδεψε. Οι αποστολές θα περιέχουν διάφορες αιτήσεις προς το Hudie. Η βάση σας είναι ένα internet cafe, όπου χρησιμοποιείς έναν υπολογιστή για να εισέρχεσαι στον κυβερνοχώρο.

Δείτε παρακάτω την παρουσίαση δύο νέων χαρακτήρων.
Erika
Η Erika Mishima είναι ένα μέλος του Hudie, και μια απίστευτα ντροπαλή κοπέλα. Ζει με τον μεγάλο της αδερφό. Εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε στο παρελθόν, ξύπνησε μετά από αυτό σαν μια ιδιοφυΐα. Το συντροφικό της Digimon είναι ο Wormmon, τον οποίο είχε σώσει από μια γλοιώδης κατάσταση και από τότε είναι δίπλα της. Είναι η μασκότ του γκρουπ. Είναι δειλή, αδέξια, δημιουργεί μπελάδες και γεμάτη με περιέργεια. Θα υπάρξουν στιγμές όπου η Erika και ο Wormmon θα πολεμήσουν δίπλα-δίπλα με τον πρωταγωνιστή.

Fei
Η Fei είναι ένα μέλος του Zaxon, και μια βίαιη κοπέλα που θα μπορούσε να περάσει το οτιδήποτε, αρκεί να πετύχει τον σκοπό της. Χρησιμοποιεί τον πρωταγωνιστεί για να καταστείλει κάποιους αντιτασσόμενους οργανισμούς. Το συντροφικό της Digimon είναι ο TigerVespamon. Η Fei εμφανίστηκε επίσης στο Digimon Story Cyber Sleuth, του οποίου η ιστορία διαδραματίζεται παράλληλα με αυτή εδώ.


Τέλος για σήμερα έχουμε την κυκλοφορία ενός νέου λούτρινου, αυτού του Patamon.
I Love Patamon Plush
Μέγεθος: 26 cm
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Αύγουστος 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου