Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

[Animedia] Τεύχος Ιουνίου

Αναλυτικότερες πληροφορίες για το επόμενο τεύχος του περιοδικού Animedia έφτασαν.
Στην παραπάνω σελίδα φαίνεται η Ai με στολή μαζορέτας, ο Haru να φορά Gakuran (στολή που φορούν οι μαθητές) και ο Gatchmon να έχει την ίδια πόζα με τον σύντροφό του.

Το κείμενο αναφέρει:
Η Ai φέρνει ένα σωρό πράματα για να κάνει τον Offmon να ανοιχτεί. Λέει ακόμη και ότι θα μπορούσε να γίνει ένα είδωλο. Ο Offmon δεν είναι καλά επειδή έβλαψε τον Yuujin και προσπαθεί να απομακρυνθεί από αυτόν, για το δικό του καλό. Παρόλα αυτά, με την βοήθεια των υπολοίπων ο Yuujin καταφέρνει να συγκρατήσει τον παρορμητισμό του. 
Στο επεισόδιο 32 της σειράς θα κάνει την εμφάνισή του ένας νέος εχθρός. Το τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον Satellamon είναι προς στιγμήν άγνωστο.

Πέρα από αυτή τη σελίδα που αφορούσε την Digimon Universe: Applimonsters, έχουμε μία ακόμη που αφορά την Digimon Adventure Tri φυσικά.
Μια πολύ όμορφη εικόνα, με την Sora να φτιάχνει τα μαλλιά της Mimi για την "ημέρα άθλησης" και από πίσω τους να είναι η Biyomon και η Palmon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου