Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Νέα Σειρά Φιγούρων + Θέμα Appmon Στο Επόμενο Τεύχος Animedia

Περισσότερα νέα προϊόντα Digimon, για την επέτειο των 20 χρόνων θα κυκλοφορήσουν.
Η νέα σειρά Digital Monster: The First Collectible Figure Version 1.0, θα είναι μια σειρά φιγούρων με τα original σχέδια. Οι φιγούρες αυτές θα είναι του Agumon,  Betamon, Numemon, και Monzaemon. Θα έχουν ύψος 4 - 4,5 εκ., θα κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο και θα κοστίζουν 2.43 ευρώ περίπου η κάθε μία (300 Yen).

Επίσης, το επόμενο τεύχος του περιοδικού Animedia θα περιέχει ένα νέο θέμα για την Digimon Universe: Applimonsters. Η εικόνα που έχουμε προς στιγμήν δείχνει την Ai.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου