Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

[Digivolving Spirits] Agumon/Wargreymon + [Tamashi Nations Event] Νέες Φιγούρες + [MegaHobby Expo 2017] Dukemon Crimson Mode

Μια μέρα είπα να μην γράψω άρθρο με νέα και μαζεύτηκαν αρκετά. Πάμε να τα δούμε παρακάτω ένα-ένα, με όλα να αφορούν νέες φιγούρες.
Αρχικά έχουμε λεπτομέρειες για την μεταμορφούμενη φιγούρα του Agumon σε WarGreymon και ένα καταπληκτικό video που αναπαριστά την μεταμόρφωση της φιγούρας όπως ακριβώς ήταν και στο clip της εξέλιξης στην πρώτη σεζόν.
Digivolving Spirits 01. Digimon Adventure Agumon/WarGreymon
Τιμή: 56.20 ευρώ περίπου (7,020 Yen)
Άνοιγμα Προ Παραγγελιών: 29 Μαΐου 2017
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Νοέμβριος 2017
Στην παραπάνω εικόνα φαίνονται οι δύο εκδόσεις της φιγούρας, αυτή του 1999 και η νέα, του 2017.

Η σειρά "Digivolving Spirits" αναπτύχθηκε με μια ομάδα ατόμων διαφορετικών ηλικιών, συμπεριλαμβανομένου του δημιουργού τους Kenji Watanabe και νεότερου προσωπικού που ήταν ακόμη παιδιά όταν κυκλοφόρησε η πρώτη σειρά.
Υπό την αυστηρή εποπτεία του Watanabe, οι φιγούρες αποτελούν τις ιδανικές απεικονίσεις των χαρακτήρων του. Σε ότι αφορά τον WarGreymon, ο Watanabe είναι ιδιαίτερα περήφανος για το τελικό αποτέλεσμα. Η δουλεία τώρα συνεχίζεται με το δεύτερο Digimon στην σειρά, τον MetalGarurumon. Κάποια άλλα Digimon που δεν κυκλοφόρησαν με την παλιά σειρά, είναι υπό σχεδίαση επίσης, οπότε μείνετε συντονισμένοι για τις νέες προσθήκες στην "Digivolving Spirits".

Επιπλέον, θα υπάρχει μια ειδική έκδοση της φιγούρας του Agumon/WarGreymon, με τίτλο "Complete Memory Set". Αυτή η έκδοση περιέχει μαι γυαλιστερή φιγούρα, όπως ακόμη και το Digivice της 15ης επετείου.

 Η εκδήλωση Tamashi Nations 10th Anniversary στην Osaka, η οποία τρέχει αυτή τη στιγμή, έχει να μας αποκαλύψει κάμποσες νέες φιγούρες της σειράς Digivolving Spirits.

Κι όμως, έχουμε κιόλας τον MetalGarurumon πριν καλά-καλά ανακοινωθεί επίσημα.



Μια άλλη φιγούρα είναι αυτή του Alphamon, από την ταινία "Digimon X-Evolution", ο οποίος θα μεταμορφώνεται από τον Dorumon. Περιγράφεται σαν ένας από τους 13 Βασιλικούς Ιππότες.


Η επόμενη φιγούρα είναι αυτή του Diaboromon, από την ταινία "Our War Game", ο οποίος θα μεταμορφώνεται από τον Keramon.

Η έκθεση MegaHobby Expo 2017 Spring επίσης τρέχει αυτή τη στιγμή, και μέσα από το περίπτερο των Digimon μαθαίνουμε πάλι για κάποιες νέες φιγούρες.

Επιτέλους, οι πρώτες φωτογραφίες του Dukemon Crimson Mode, χρωματισμένου από την σειρά φιγούρων GEM.

Άλλη μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον Beelzebumon Blast Mode.

Και κάποιες ακόμη εικόνες με όλα τα εκθέματα μαζί.


1 σχόλιο :

  1. Άπλα "τέλειο" και εχω αποφασίσει ήδη να αγοράσω τις φιγούρες του Agumon/WarGreymon και του Gabumon/MetalGarurumon

    ΑπάντησηΔιαγραφή