Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

[Megahouse G.E.M.] Η Νέα Φιγούρα Της LadyDevimon + [Digimon Universe: AppliMonsters Data Carddass] Η 4η Σειρά Καρτών

Κάπου είχε τύχει να δούμε αυτήν την νέα φιγούρα, αλλά η επίσημη ανακοίνωσή της, έρχεται παρακάτω.
Η φιγούρα αυτή είναι της LadyDevimon από την σειρά φιγούρων της GEM.
Οι προ παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 26 Μαΐου και θα κλείσουν στις 10 Ιουλίου. 
Πιθανότατα, θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στις παρακάτω σελίδες:

Η τιμή της θα είναι στα 106.97 ευρώ περίπου (13,392 Yen) και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο. 

Όπως και πέρσι, στην έκθεση MegaHobby Expo 2017 Spring θα υπάρχει ένα περίπτερο για τα Digimon, στο οποίο θα βρίσκεται η παραπάνω φιγούρα. Ακόμη, γνωρίζουμε πως η φιγούρα του Dukemon Crimson Mode, είναι υπό κατασκευή.
Στο άλλο θέμα για σήμερα, έχουμε τις νέες κάρτες της 4ης σειράς για το arcade παιχνίδι του Digimon Universe: Applimonsters Data Carddass.
Δύο από αυτές είναι η Angewomon και ο HolyAngemon.

Παρακάτω είναι οι κάρτες με την νέα ικανότητα "Bond Awakening" που θα υπάρχει στην 4η σειρά καρτών. Αυτή η ικανότητα λέγεται πως αν ξεκλειδωθεί κάνει το Appmon σου να βρεθεί στη μορφή "Bond Awakening Mode", κι αν κάνεις κάποια συγκεκριμένη δοκιμάσια, το Appmon σου θα καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο "God/Σούπερ"

Αυτό δείχνει πως οι κάρτες με τα επίπεδα "God/Σούπερ" των Appmon, πιθανότατα να μην τις δούμε σε αυτήν την σειρά. Επίσης, δεν γνωρίζω εάν κάτι ανάλογο θα γίνει και στην σειρά anime πριν τα Appmon αγγίξουν το τελικό επίπεδο.
Σε αυτόν τον σύνδεσμο μπορείτε να δείτε όλες τις κάρτες της 4ης σειράς.

Τέλος για σήμερα, σας παραθέτω κάποιες εικόνες μεγαλύτερης ανάλυσης με λεπτομέρειες για τις κάρτες των Angewomon, HolyAngemon και Gaiamon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου