Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

[Θεατρική Παράσταση / Stage Play] Digimon Adventure Tri - The August 1st Adventure / Η περιπέτεια της 1ης Αυγούστου

Κάποια υπέροχα νέα ήρθαν σήμερα για να φτιάξουν την διάθεση του Σαββατοκύριακου μας.
Μέσα στον Αύγουστο η Digimon Adventure Tri θα έχει ένα stage play (θεατρική παράσταση). Πρέπει να σημειωθεί πως οι σειρές Digimon δεν είχαν κάποια θεατρική παράσταση μέχρι τώρα.
Ορίστε και η σελίδα της.

Ονομάζεται "Digimon Adventure Tri - The August 1st Adventure / Η περιπέτεια της 1ης Αυγούστου" και θα διεξαχθεί από τις 5 έως και τις 13 Αυγούστου στο Zepp Blue Theater Roppongi.
Θα είναι μια παράλληλη ιστορία που δεν γνωρίζαμε έως τώρα, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον, σχετικά με την αφίσα, τους ηθοποιούς, τα εισιτήρια κλπ.
Το μόνο που γνωρίζουμε έως τώρα είναι πως η ιστορία θα επικεντρώνεται στα 8 εκλεκτά παιδιά.

Την παραγωγή της θεατρικής παράστασης έχει αναλάβει η Polygon Magic και οργανώνεται από την  Digimon Adventure tri. Theater Production Committee (Toei Animation, Polygon Magic, Eplus.)

Προς στιγμήν, την προωθούν με την βασική αφίσα της Adventure Tri, έχοντάς την παραλλάξει λίγο.
Τέλος, σας παραθέτω παρακάτω το πρόγραμμα των παραστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου