Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

[Θεατρική Παράσταση / Stage Play - Digimon Adventure Tri] Οι Ηθοποιοί Που Θα Χαρίσουν Τις Φωνές Τους Στα Digimon

Ένα ακόμη νέο που αφορά την θεατρική παράσταση της Digimon Adventure Tri, είναι το cast που θα δώσει τις φωνές του στα Digimon. Κι όμως, τις φωνές των Digimon θα τις κάνουν οι ίδιοι ηθοποιοί που τις κάνουν και στην σειρά ταινιών.
Επιπροσθέτως όμως, έχουμε και ένα 9ο Digimon που θα παιχτεί από έναν ηθοποιό πάνω στην σκηνή, αντιθέτως με τα άλλα 8 που οι ηθοποιοί τους θα βρίσκονται στο backstage.
Ο Oreno Graffiti, ένας παλιός ηθοποιός που έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και μέλος του Shikagoroshi Theater Troupe, θα χαρίσει την φωνή του σε αυτό το 9ο Digimon. Θα είναι ένας εχθρός που έχουμε ξαναδεί, έχει νικηθεί κάμποσες φορές από τα Εκλεκτά Παιδιά και τώρα επιστρέφει άλλη μια φορά. Αυτός είναι ο Etemon.

Τέλος, σας φέρνω άλλες δύο φωτογραφίες με τον Tai και τον Mat από τα καμαρίνια των ηθοποιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου