Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

[Vjump] Τεύχος Ιουλίου (Όλες Οι Σελίδες)

Μιας και πλέον έχουμε εικόνες απ' όλες τις σελίδες του περιοδικού Vjump που αφορούν τα Digimon, είπα να κάνω ένα νέο άρθρο.
Το πάνω μέρος της παραπάνω σελίδας το είχαμε ήδη δει. Αυτό αναφέρετε στην νέα σειρά φιγούρων λέγοντας:
"Οι θρυλικές μεταμορφούμενες φιγούρες, αρχίζουν να υφίστανται μια σπουδαία αναγέννηση".
Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στο Tamashii Nations 10th Anniversary World Tour, όταν φτάσει στην Osaka στις 27 και 28 Μαΐου. Η κυκλοφορία τους σχεδιάζεται να αρχίσει μέσα στον Νοέμβριο του 2017, ενώ συνεχίζουμε να αναμένουμε ακόμη την τιμή τους.

Στο κάτω μέρος της, υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία των επετειακών νέων V-Pet και της επερχόμενης φιγούρας, τύπου NXEdge, του Alphamon. 

Στις δύο επόμενες σελίδες τα νέα αφορούν το επερχόμενο παιχνίδι για PS4/PSV, Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory.
Κι άλλοι νέοι χαρακτήρες κάνουν επίσης την εμφάνισή τους σε αυτό, ή τουλάχιστον ένας.

Ryuuji Mishima

Ο Ryuuji Mishima είναι ο αρχηγός της ομάδας hacker "Hudie". Σώζει τον πρωταγωνιστή και τον προσκαλεί στην ομάδα του. Το Digimon του είναι ο Cyberdramon.
Αν και δεν αποκαλύπτεται στο παραπάνω κείμενο, ο Ryuuji είναι ο αδερφός της Erika. Το περιοδικό αναφέρεται σε αυτόν ως "ένα ικανό άτομο που θεωρείται ένας θρυλικός hacker" και ότι "έχει μια βαθιά σύνδεση με τον Arata".
Ο επόμενος χαρακτήρας είναι ένας που γνωρίζουμε ήδη πολύ καλά από το πρώτο παιχνίδι.

Arata Sanada

Arata Sanada είναι ο πρώην αρχηγός της ομάδας hacker "Jude". Τα πάντα γι' αυτόν είναι ωραία, αλλά παρόλα αυτά, έχει και μια παιδική πλευρά. Το Digimon του είναι ο Kurisarimon.
Επιπλέον, περιγράφεται ένα νέο σύστημα μάχης με το όνομα "Domination Battle / Μάχη Κυριαρχίας", στο οποίο η ομάδα σου μάχεται άλλες, κερδίζοντας τετράγωνα σε μια "σκακιέρα".


Οι "Μάχες Κυριαρχίας" είναι μάχες με ομάδες, στις οποίες οι παίχτες πολεμούν για τον έλεγχο του κυβερνοχώρου. Οι περιοχές χωρίζονται σε τετράγωνα, στα οποία εάν κινηθείς επάνω τους, παίρνουν το χρώμα της ομάδας σου και θεωρούνται καταληφθέντα. Ερχόμενος σε επαφή με έναν αντίπαλο, μπαίνετε σε μάχη και αν νικηθεί, καταλαμβάνεις τα τετράγωνά του.

Στην παραπάνω σελίδα αποκαλύπτεται επίσης πως θα υπάρχει και το νέο Digimon με τις εξελίξεις του, ο Zubamon.
Φωτογραφία του χρήστη Operation Decode - Digimon Games Community.
Yuugo

Ο νεαρός αρχηγός του Zaxon, o οποίος είναι υπεύθυνος για την τάξη  του Ψηφιακού Κόσμου. Φαίνεται πως στην ομάδα του υπάρχουν διαμάχες τις οποίες θέλει να καταστείλει, αλλά...! Η Zaxon είναι η μεγαλύτερη ομάδα Hacker τριγύρω. 

Η τελευταία σελίδα αφορά τα Applimonsters και έχει πρώτα απ' όλα ένα υπέροχο artwork του Gaiamon, μαζί με μια περιγραφή γι' αυτόν.

Ένας Θεός της δημιουργίας που απέκτησε την σοφία όλου του κόσμου. Είναι ικανό να κατασκευάσει κάθε είδους αντικείμενο, όπως όπλα και εργαλεία.

Στο κάτω μέρος της υπάρχει το Applidrive Duo του Haru, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου και θα κοστίζει 44.05 ευρώ περίπου (5,500 Yen).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου