Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Μια Ολόκληρη Ποικιλία Νέων Προϊόντων + [Adventure Tri] Εικόνες Από Τα Backstage Της Θεατρικής Παράστασης + Νέες Φιγούρες

Μια νέα σειρά καρτών Digimon με το όνομα "Battle Spirits Collaboration Booster Digimon Super Evolution" πρόκειται να αρχίσει την κυκλοφορία της. Προς στιγμήν γνωρίζουμε μόνο ότι θα περιλαμβάνεται ο Agumon.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 30 Σεπτεμβρίου 2017
Τιμή των Booster Packs από μηχάνημα: 1.61 ευρώ περίπου το ένα (200 Yen)
Τιμή αγοράς κανονικών Booster Packs: 2.61 ευρώ περίπου το ένα (300 Yen)

Οι τύποι καρτών που θα υπάρχουν είναι:
  • x45 κοινές
  • x24 σπάνιες
  • x8 πολύ σπάνιες
  • x8 Χ σπάνιες
  • x1 XX σπάνια
Συνεχίζουμε με τις νέες φιγούρες "Digital Monster Capsule Mascot Collection ver. 1.0", για τις οποίες έχουμε και μια πρώτη εικόνα. Έως τώρα γνωρίζουμε πως οι φιγούρες που θα είναι διαθέσημες είναι αυτές των Agumon, Betamon, Monzaemon και Numemon.
Digital Monster Capsule Mascot Collection ver. 1.0
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Αύγουστος 2017
Τιμή:  2.61 ευρώ περίπου η κάθε μία (300 Yen)

Στο επόμενο θέμα, έχουμε νέες πληροφορίες για την φιγούρα της σειράς φιγούρων G.E.M. Dukemon Crimson Mode.
Η φιγούρα θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο και θα κοστίζει 120 ευρώ περίπου (14,904 Yen).

Ένα ακόμη νέο προϊόν, ονομάζεται "Digimon Adventure Duralumin Card Case" και πρόκειται για αλουμινένιες θήκες καρτών, με δύο σχέδια από τον Kenji Watanabe, έναν μακροχρόνιο σχεδιαστή των Digimon.
Τα δύο σχέδια είναι του Tyranomon και του MetalGreymon, ενώ τα χρώματα των θηκών, αντιπροσωπεύουν τα βασικά χρώματα των δύο Digimon.
Αφήνουμε για λίγο τα προϊόντα και μεταφερόμαστε στην θεατρική παράσταση της Digimon Adventure Tri, για την οποία κυκλοφόρησαν εικόνες από τα backstage, στις οποίες φαίνονται τα κουστούμια και τα χτενίσματα των χαρακτήρων.
Παραπάνω βλέπουμε την Sora, ενώ για τις δύο επόμενες δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Θα προτιμήσω να το αφήσω στην κρίση σας.
Στις δύο επόμενες όμως, είμαι σίγουρος πως πρόκειται για την Kari και τον Izzy.
Κλείνω το σημερινό μου άρθρο με άλλη μια νέα φιγούρα της σειράς Appliarise, τον Gaiamon.
Τα Appmon πλησιάζουν προς το τέλος του σιγά-σιγά και όπου να 'ναι περιμένουμε να δούμε το επίπεδο God στην σειρά. Έως τότε όμως, παίρνουμε μια πρώτη γεύση από αυτήν εδώ την φιγούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου