Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

[Animedia] Τεύχος Ιουλίου

Καλημέρα σε όλους. Δεν έχουμε κάτι το ιδιαίτερο από νέα σήμερα, δυστυχώς και θα μείνουμε μόνο στις εικόνες που διέρρευσαν από το νέο τεύχος του περιοδικού Animedia το οποίο κυκλοφόρησε εχθές στην Ιαπωνία.
Στην εικόνα που έχουμε, βλέπουμε τον Izzy να κρατά τσάι Oolong, ενώ στην παρακάτω εικόνα φαίνεται ξεκάθαρα πως δίπλα του βρίσκεται ο Tai. Η προηγούμενη σελίδα πάλι, αναφέρεται στα Appmon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου