Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

[Digimon Adventure Tri] Η Τρίτη Ταινία Με Την Αμερικάνικη Μεταγλώττιση + Νέα Προϊόντα Digimon

Σήμερα είχαμε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση που αφορά κυρίως του Αμερικάνους, αλλά και τους λάτρεις της Αμερικάνικης μεταγλώττισης.
Η τρίτη ταινία της Digimon Adventure Tri θα έχει την πρεμιέρα της με την Αμερικάνικη μεταγλώττιση στην Anime Expo 2017. Αυτή η ανακοίνωση αποτελεί έκπληξη μιας και ακόμη η δεύτερη δεν έχει παιχτεί στους κινηματογράφους. 

Η περιγραφή που έκαναν και αφορά την ταινία λέει:

Βλέποντας την απότομη μεταμόρφωση της Meicoomon, o Tai και τα υπόλοιπα Εκλεκτά Παιδιά ψάχνουν εξηγήσεις για την μόλυνσή της. Ο Izzy ψάχνει απαντήσεις ρωτώντας την Meiko, αλλά αυτή είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη. Επιπλέον, απομονώνει τον Agumon και τα άλλα Digimon στο γραφείο του, έτσι ώστε η μόλυνση να μην εξαπλωθεί, αλλά ο Patamon αρχίζει να δείχνει τα πρώτα σημάδια. Η φωνή της Kari όμως, χρησιμοποιείται για να μάθει η ομάδα ένα σημαντικό μυστηκό που αφορά τον Ψηφιακό Κόσμο. 

Μια ντουζίνα νέων προϊόντων αποκαλύφθηκε, μιας και η πέμπτη ταινία της Adventure Tri πλησιάζει.
Τα παραπάνω σχέδια είναι για θήκη κερμάτων, θήκη κάρτας, θήκη κλειδιών και θήκη καρτών.
Οι θήκες κερμάτων θα κοστίζουν 25.97 ευρώ περίπου (3,218 Yen), η θήκη κάρτας 8.54 ευρώ περίπου (1,058 Yen), οι θήκες κλειδιών 21.61 ευρώ περίπου (2,678 Yen) και τέλος οι θήκες καρτών 13.77 ευρώ περίπου (1,7063 Yen)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου