Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Νέος Επίσημος Digimon Λογαριασμός Twitter + Νέο Card Set Για Την 20η Επέτειο + Καθαρά Artworks Για Τα Pop-Up Καταστήματα

Καλημέρα σε όλους σας. Όλα τα νέα σήμερα αφορούν την 20η επέτειο των Digimon, μιας και πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά της.
Ξεκινάμε με την λειτουργία ενός νέου λογαριασμού στο twitter, ο οποίος θα λειτουργήσει σαν τον λογαριασμό της επίσημης σελίδας των Digimon.
Η ανακοίνωση αυτή, έγινε μαζί με ακόμη ένα υπέροχο προϊόν για την 20η επέτειο.
Ένα V-Pet Artbook. Καλά ακούσατε, ένα βιβλίο με σχέδια των V-Pet, που θα καλύψουν τις εκδόσεις 1-5. Θα υπάρχουν τουλάχιστον 150 Digimon, μαζί με τα ψηφιοποιημένα και τα κανονικά τους σχέδιά. Προς στιγμήν δεν γνωρίζουμε την τιμή του, παρά μόνο ότι οι προ παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 28 Ιουλίου.
Image Thumbnail (custom)
Συνεχίζουμε με ένα νέο card set, για το οποίο μάθαμε μέσα από το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Vjump. Ακόμη ένα προϊόν για τον εορτασμό της 20ης επετείου, το οποίο δείχνει καταπληκτικό.
Το νέο card set θα έχει 60 κάρτες, 35 κανονικές και 25 γυαλιστερές. Από αυτές τις 60, οι 15 θα είναι καινούριες, ενώ οι υπόλοιπες 45 θα είναι ανατύπωση παλαιότερων, μόνο 3 εξ αυτών θα έχουν νέα σχέδια. Οι 6 από τις 60 θα βρίσκονται μέσα σε ένα Booster Pack.
Επιπλέον, θα υπάρχει μια θήκη και ένα ειδικό κουτί αποθήκευσης, ειδικά γι΄αυτή τη κυκλοφορία. Θα εμπεριέχεται επιπλέον ένα εγχειρίδιο και ένα φυλλάδιο με τα ονόματα των καρτών. Το νέο artwork με τα πρωταγωνιστικά Digimon όλων των σειρών δείχνει απίστευτο.
Το set θα κοστίζει 78 ευρώ περίπου (9,720 Yen) και οι προ παραγγελίες του θα ξεκινήσουν μέσα από το Premium Bandai στις 26 Ιουνίου.
Κλείνοντας για σήμερα έχουμε τις καλύτερης ποιότητας εικόνες, για τα καταστήματα Pop-Up που θα ανοίξουν στην Ιαπωνία. Άλλο ένα πολύ όμορφο artwork στο οποίο φαίνονται οι πρωταγωνιστές με τα Digimon τους, από κάθε σεζόν.
Τα καταστήματα Pop-Up θα λειτουργήσουν σε συγκεκριμένα εμπορικά στα Ikebukuro P'Parco και Nagoya Parco από τις 7-26 Ιουλίου.
Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα και μέχρι τότε έχουμε τις αφίσες που έβαλε κάθε ένα απ' τα δύο καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου