Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Livestream Για Την 20η Επέτειο Των Digimon + Πληροφορίες Για Την 2η Σειρά Πωλήσεων Των 20th V-Pet

Το περασμένο σαββατοκύριακο έγινε ένα livestream δυόμισι ωρών, για την 20η επέτειο των Digimon, μέσα από το οποίο παρουσιάστηκαν κάποια προϊόντα τα οποία ήδη γνωρίζαμε.
Όπως βλέπετε, ακόμη και το σκηνικό δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο κόστος.

Αρχικά, παρουσιάστηκε η δεύτερη σειρά πωλήσεων των 20th V-Pet, μαζί με τις εικόνες που εμπεριέχονται στις συσκευασίες τους.
Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν οι φιγούρες της σειράς Digivolution Spirits. Οι φιγούρες που είδαμε ήταν οι δύο εκδόσεις του νέου WarGreymon και οι ShineGreymon και MirageGaogamon, μιας και ήταν οι τελευταίες φιγούρες που κυκλοφόρησαν πριν από 10 χρόνια.
Είδαμε ακόμη τρία από τα σχέδια επερχόμενων φιγούρων της ίδιας σειράς και ένα από αυτά ήταν της Tailmon/Angewomon.
Μια φωτογραφία με V-Pets τα οποία έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα.
Και κάποιες ακόμη με εικόνες μέσα από το artbook που θα έχει το νέο V-Pet.
Νέα Digimon για το mobile game Digimon LinkZ.
Μετά από κάμποση ώρα, ο Agumon αρχίζει να περπατά ανάμεσα στο κοινό.
Και τέλος, κάτι ενδιαφέρον από τον Watanabe. Κατά την διάρκεια του livestream έκανε δύο σχέδια για εμάς. Απολαύστε τα παρακάτω.

Συνεχίζοντας, έχουμε πολλές νέες πληροφορίες, μαζί με μπόλικες εικόνες, από την δεύτερη σειρά πωλήσεων των 20th V-Pets.
Ξεκινάμε με τα 5 διαφορετικά βασικά χρώματα των V-Pet που αντιπροσωπεύουν και ένα Digimon.
Την εμφάνισή τους θα κάνουν και τα 3 Digimon που έχουν σχεδιαστεί για τις έως τώρα επετείους των Digimon.
Εάν συνδέσεις δύο διαφορετικά V-Pet (ένα από τα 5 βασικά χρώματα και ένα από τα 3 που ανακοινώθηκαν αργότερα), παίρνεις ένα αυγό του Dorumon το οποίο εξελίσσεται σε Alphamon.
Μπορείς να αντιγράψεις ένα Digimon μεταξύ δύο V-Pet ώστε να μάχεται τον εαυτό του.
Εάν έχεις δύο Digimon τα οποία ταιριάζουν μεταξύ τους και τα κάνεις να παλέψουν αρκετές φορές μεταξύ τους, θα συμβεί γενετική μεταμόρφωση. Το παράδειγμα που έχουμε είναι των BlitzGreymon και CresGarurumon να γίνονται Omnimon Alter-S.
Το πρώτο V-Pet από τα τρία νέα χρώματα είναι αυτό του Alphamon, το οποίο θα έχει ως αποκλειστικό Digimon την Lunamon που θα εξελίσσεται σε Dianamon.
Το δεύτεροV-Pet από τα τρία νέα χρώματα είναι αυτό του Zubamon, το οποίο θα έχει ως αποκλειστικό Digimon την Meicoomon που θα εξελίσσεται σε Razielmon (εδώ έχουμε μια περίεργη πληροφορία που πιθανότατα αφορά αν όχι την 5η ταινία της Tri, τότε την 6η).
Το τρίτο V-Pet από τα τρία νέα χρώματα είναι αυτό του Omnimon, το οποίο θα έχει ως αποκλειστικό Digimon τον Coronamon που θα εξελίσσεται σε Apollomon.
Κάθε ένα από τα τρία νέα χρώματα έχει και μια ξεχωριστή κάρτα, που ενώνονται δίπλα-δίπλα και γίνονται μία. Είναι σχεδιασμένη από τον Kenji Watanabe, ενώ η τιμή των τριών συγκεκριμένων χρωμάτων θα είναι στα 70.58 ευρώ περίπου (9,000 Yen).
Συνεχίζω τις νέες πληροφορίες και σας μεταφέρω στο πρωτάθλημα D-1.
Το original πρωτάθλημα έγινε όταν ήμασταν μικροί, τώρα θα γίνει online, χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί γι΄αυτούς που έχουν πρόβλημα με την απόσταση.
Εγγράφεσαι online με το όνομα σου και τον κωδικό του V-Pet σου, επιλέγεις δύο από τα Digimon σου τα οποία θα αντιπροσωπεύουν την ομάδα σου, ενώ οι εγγραφές θα ανοίξουν στις 21 Ιουλίου για όσους ζουν στην Ιαπωνία.

Κλείνω το σημερινό μου άρθρο με το προφίλ της Razielmon, το οποίο ίσως να έχει κάποιες πληροφορίες που θεωρούνται spoiler για την σειρά ταινιών.
Η Razielmon είναι ένα Super Digimon, είδους Αντίδοτο και τύπου Άγγελος.

Ένα Digimon άγγελος που κάποτε είχε τον ίδιο βαθμό με την Ophanimon. Έχει μια μυστηριώδης δύναμη που της επιτρέπει να προβλέπει να πάντα από το Kernel, το πεδίο του Θεού. Λέγεται πως με αυτή την δύναμη έχει γνώση για τα πάντα μέσα στον Ψηφιακό Κόσμο, ισότιμη με το σύνολο όλων των γνώσεων που μπορεί να έχουν όλοι οι Θεοί.
Η ειδική της επίθεση ονομάζεται "Knowledge Stream / Ποτάμι Γνώσης", για την οποία χρησιμοποιεί τα δυο της χέρια δημιουργώντας δύο μαγικά τετράγωνα, μέσα στα οποίο μπορεί να συνδυάσει ελεύθερα τα 5 στοιχεία της φύσης, απελευθερώνοντας έτσι μια τεράστια ποσότητα ενέργειας. Όσον αφορά την επίθεση "Sefer Raziel", κάνει πραγματικότητα κάθε είδους θαύμα για να εξοντώσει τους αντιπάλους της και ούτε καν η ίδια η Razielmon δεν γνωρίζει τι μπορεί να τους συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου