Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

[Animedia] Τεύχος Αυγούστου + [Digimon Universe: Applimonsters] Κυκλοφορία Του 4ου Ending Σε CD

Το νέο τεύχος του περιοδικού Animedia, όπως μας συνηθίζει, έχει δύο σελίδες του αφιερωμένες στα Digimon.
Η πρώτη αφορά την Digimon Adventure Tri και δείχνει τα κορίτσια Mimi και Meiko, με τα Digimon τους να προσπαθούν να δροσιστούν. Κάτι ανάλογο δηλαδή που προσπαθούμε να κάνουμε και μεις στην Ελλάδα.
Η δεύτερη αφορά τα Digimon Universe: Applimonsters, και δείχνει τους Haru, Astra, Gatchmon και Musimon να χαλαρώνουν πάνω σε φουσκωτά στρώματα στην θάλασσα.

Συνεχίζουμε με το νέο CD του τέταρτου ending των Digimon Universe: Applimonsters, το "Perfect World" από τους Traffic Light. Το CD θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου, θα κοστίζει 10.62 ευρώ περίπου (1,389 Yen) και θα περιλαμβάνει τα παρακάτω κομμάτια:
Perfect World
Geekdom
I am an Android
Silent Fire
With An Eagle Eye

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου