Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Νέο Μουσικό CD Για Το DigiFes 2017 + Μήνυμα Από Τον Ηθοποιό Που Υποδύεται Τον Tai + Η Φιγούρα Της Tailmon/Angewomon Και Του Gabumon/MetalGarurumon

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο παραγωγός της μουσικής των Digimon ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου CD με μουσική για το DigiFes 2017. Μας έδειξε ένα κομμάτι του εξωφύλλου, λέγοντας πως κάπου έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο.
Αυτό που φαντάζομαι εγώ όμως, είναι το εξώφυλλο του single Butter-Fly σε CD. Οπότε, το νέο θα ίσως να βασίζεται σε αυτό εδώ, αλλά σε έκδοση Adventure Tri.
Συνεχίζουμε με το μήνυμα που μας στέλνει ο ηθοποιός που υποδύεται τον Tai, Matsumoto, σχετικά με την επερχόμενη θεατρική παράσταση. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας παρέχω κάποια μετάφραση των όσων λέει.

Σε άλλα νέα, έχουμε εικόνες από μια πρωτότυπη φιγούρα της Angewomon, της σειράς Digivolving Spirits.
Επιπλέον, έχουμε ανακοίνωση από την Tamashi πως η φιγούρα των Gabumon/MetalGarurumon θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου