Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

[Digimon Adventure FES 2017] Όλα Όσα Είδαμε Και Μάθαμε

Έφτασε επιτέλους η διεξαγωγή του DigiFes 2017 και έχω πανέμορφες φωτογραφίες μέσα από την έκθεση.
Ωπ! Τι είδαμε σε μια προηγούμενη φωτογραφία. Δύο νέες φιγούρες της σειράς φιγούρων G.E.M.
Η πρώτη είναι του Tai με την αδερφή του Kari, μαζί με τους Koromon και Nyaromon.
Και μετά έχουμε την νέα φιγούρα του Mat με τον αδερφό του T.K. και τους Tsunomon και Tokomon.
Δείτε επίσης ποιοι φίλοι μας βρίσκονταν εκεί.
Στην πέμπτη ταινία της Digimon Adventure Tri θα δούμε και θα ακούσουμε ένα νέο ending από τους AiM και Ayumi Miyazaki. Το κομμάτι θα ονομάζεται "Aikotoba", το οποίο μεταφράζεται ως "κώδικας", ενώ οι συνθέτες του είναι οι Michihiko Oota και Hiroshi Yamada.
Συνεχίζω το παρών άρθρο με ένα νέο που είναι ευχάριστο για όλους μας, αλλά προσωπικά "μου την έσπασε", αφού το περίμενα νωρίτερα. Τα Digimon Tamers θα κυκλοφορήσουν σε Bluray στις 3 Απριλίου του 2017 και θα κοστίζουν 413 ευρώ (53,800 Yen). Όπως και με τις δύο προηγούμενες σεζόν, αναφερόμαστε σε ένα upscale σε 1080p. Αυτό, με άλλα λόγια σημαίνει, πως ίσως χρειαστεί να ξανακάνω τα επεισόδια της τρίτης σεζόν για να τα έχουμε στην καλύτερη δυνατή ποιότητα στις συλλογές μας.
Κλείνοντας, σας παραθέτω σε τίτλους ότι είδαμε στο DigiFes 2017.
  • Το show ξεκίνησε με τις απαντήσεις των ηθοποιών που δίνουν της φωνές τους στους ήρωες μας, στις ερωτήσεις που είχαν γίνει στο twitter.
  • Πριν ξεκινήσει το show έδωσαν στο κοινό χαρτί για να ζωγραφίσει και στο τέλος, οι ηθοποιοί σχολίαζαν τις ζωγραφιές.
  • Είχαμε ένα mini drama όπως και πέρσι από τους ηθοποιούς, το οποίο είχε να κάνει με έναν διαγωνισμό τραγουδιού που έκανα τα εκλεκτά παιδιά.
  • Στη συνέχεια είδαμε το νέο trailer της Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 5: Symbiosis/Συμβίωση.
  • Ακούστηκε live το νέο ending της πέμπτης ταινίας, στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως.
  • Στο διάλειμμα παίζονταν διαφημίσεις των Digimon Universe: Applimonsters, ενώ ο Agumon παρακάλαγε το κοινό να αρχίσουν να βλέπουν την σειρά.
  • Στο τέλος, όλοι μαζί τραγούδησαν το Butter-Fly με την φωνή του Wada Kouji να ακούγεται στο background.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου